Mit kéne tenni ahhoz, hogy a menhelyeken ne legyenek kutyák, és az emberek felelősen vállaljanak állatot (kutyát vagy macskát) És mindenki ivartalanítsa ki az állatát?
Irigylem, hogy ez a legnagyobb problémád. Komolyan..
Az emberek éheznek, a devizások nagy részének elúszik a ház, nincs munkahely.. és hozzunk törvényt a kutyák tartására.
Nem mondom, hogy nem kell szigorítás, de pl.: én jobban szeretem a keverék kutyákat, ne mond már meg senkinek, hogy milyen lakásban milyen fajta kutyát tarthat. Hadd döntse már el mindenki! Semmi közöd hozzá!
És igen túl radikális vagy! Nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod!
Mondjuk én eleve nem szeretem, hogy most már az a divat, hogy az állatoknak mindent adjunk meg, az emberekre meg rá sem bagózik senki. Merthogy az állat nem tehet róla, hogy oda jutott, de az ember az meg igen. Ez akkora butaság, látszik, hogy az ilyen ember nincs tisztában a dolgokkal, még sosem nélkülözött!
Szóval nekem ennyi a véleményem! Majd ha már a gyerekek nem éheznek, beszélhetünk a kutyákról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!