Ha bármilyen kutyát vehetnél, milyet vennél?
Figyelt kérdés
Nekem most a sárga német dog a kedvencem, tehát azt. :)2011. szept. 30. 20:13
21/36 anonim válasza:
pomerániai törpespicc vagy egy toy uszkár :) most ők a nagy kedvencek. esetleg samoyed :)
22/36 anonim válasza:
olyat amilyen most is van..:D toy uszkáárt..:D*-*
23/36 anonim válasza:
pomerániai törpespicc:) van 3 kutyusom akiket imádok, de egyik sem ilyen fajtájú és a szüleim nem engednek még 1-et :( de majd ha nagy leszek... :)
24/36 anonim válasza:
Mudit, ha minden jól megy, hónap végére már lesz is :)
25/36 anonim válasza:
Dobermannt. És nem csak vennék, veszek is:) Nem is tudom, mióta várok már erre. Még néhány hónap...:)
26/36 anonim válasza:
Bullterrier, Golden Retriver, vagy örökbe fogadnék :-)
27/36 anonim válasza:
Sárga német dogom van:D Amúgy én egy merle(színhibás szürke) német dogot vennék még:)
28/36 anonim válasza:
Nekem ha nagy telkem lenne, és sok pénzem akkor N.Dog, Dobi, Dogo Canario, Bullmasztiff, fekete Németjuhi, Yorki.
29/36 anonim válasza:
Nekem a chihuahua a kedvenc kutyafajtám, ezért van is egy :) Illetve van még egy schnauzerem. Ő menhelyi. Nem kimondottan ezt a fajtát akartam, de megtetszett a kutyus, és megszerettem a schnauzereket is =)
Amúgy ha ők nem lennének, és most szeretnék kutyát venni akkor e 2 fajtán kívül gondolkoznék még a yorkin, a huskyn, a skót juhászon és a border collin.
30/36 anonim válasza:
dogot viccels v moszkvai őrkutyát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!