Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen trükköket tud a kutyád =)?

Milyen trükköket tud a kutyád =)?

Figyelt kérdés

Az enyém ( másfél éves tacskó keverék) tudja azt,hogy ülsz,maradsz,gyere ide,helyedre,pacsit, fejezd be,add ide,hozd ide,pitizz,tetszhalott.

A ti kutyátok milyen trükköket tud (: ?

2011. szept. 29. 20:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ül, fekszik, lábhoz, láb(láb mellett haladás), pacsi, áll, akadályokon szívvel-lélekkel átrepül, helyben maradás(akár áll, ül, fekszik pozícióban), kúszik, hopi(pitizés közben integet), jobbra át, balra át, hátra arc.

Huh, azt hiszem ennyi, de lehet hogy van még, csak most nem jut eszembe. Persze, ezek nem mind trükkök, inkább engedelmes feladatok, de ha már mások is leírták trükknek, hát én is leírtam :-)

2011. szept. 29. 21:38
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok

Bichon havanese kan, 1 éves és 1 hónapos múlt.

2011. szept. 29. 21:39
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

az én kutyáim is tudják, amiket a bichon-gazdi felsorolt - gondolom, ő is kutyasulis...:)

+ ha azt mondom, HOPP, akkor felágaskodnak rám.:)

ha azt mondom, JÁTÉK, akkor elindul a bunyó.:)

ha SÉTA, akkor lánc meg minden elővétele nélkül tudják, hogy séta jön.

ha BICIKLIS SÉTA, akkor csak az a kutyám örül, akivel ezt szoktam csinálni...:)

(a többi túl fiatal vagy túl veszélyes ehhez.)

az enyémek is hallgatnak a cicc-re is...:D

különbség van a: lábhoz! hozzám! gyere! megyünk! tovább! előre vezényszavak között.:)

2-vel agilityzem is, ők ismerik a KUKAC, ZSÁK, AKADÁLY, AKADÁLY HOPP, KARIKA, AKADÁLY FEL, stb... vezényszavakat.:)

bár igaz, hogy ezek nem annyira trükkök...:)

2011. szept. 29. 21:52
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

ül, fekszik, maradsz, pacsit, pörög - megfordul a saját tengelye körül -, hozzám, "Ki megy sétálni?", "Hol a cica?" - és megőrülnek -, "Keresd!" - ez még egyelőre csak a teniszlabdával működik, de csak idő kérdése is mással is fog -, aztán tudnak még akadályt ugrani - de csak piciket mert nagytestűek. Etetésnél a "Vársz" és a "Tiéd" parancs lép érvénybe.

A skót juhász - mert 3 kutyum van - terelési mániától szenved, ez az ő saját trükkje :D

2011. szept. 29. 22:19
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Bichonos vagyok:)

Nekem is tudja még hogy "Hol a cica?", Keresd, forog(ugyanaz mint az előttem lévő válaszolónak a pörög).

2011. szept. 29. 22:25
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Éééés a Vársz-tiéd parancsot is tudja, huh, bocsi, de nekem már csak így ugranak be :D
2011. szept. 29. 22:26
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy 5 éves Foxterrier tacskó keverékem ő tud: ül, fekszik, pitizz, fúj (vagyis nem), hagyd, hozd vissza, hozd ide, ugorj, bújik, fel, pacsit, marad, fogd (gaz az nem trükk de járunk vele vadászni szóval tudja ezt is)
2011. szept. 30. 08:44
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

8:44 vagyok

Ja és azt ki hagytam hogy tudj még ehet, menj innen.

A 4 hónapos pulim tudja: ül, fekszik, pacsit, marad, ehet, menj innen

Meg persze mind a 2 tud pórázon sétálni meg szobatiszták.

2011. szept. 30. 08:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ül, fekszik, marad, lábhoz, pacsit ad, ugat, keresd (keresi a játékát vagy jutifalatot a földön), szlalom, ölelés, hopp (átugrik valami felett), eldől, átpördül, pitizik
2011. szept. 30. 09:42
 20/27 A kérdező kommentje:
:)
2011. szept. 30. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!