Sok lenne felsorolni. Amúgy rengeteg kitartással és türelemmel mert elég kis makacs :D
2010. aug. 19. 21:37
2/23 anonim válasza:
Hopp és fekszik :)
kajával
2010. aug. 19. 21:38
3/23 anonim válasza:
Szia!
Az alapokon kívül (ül, feküdj, helyben maradás) még tudja, a forog, érint (ilyenkor felemelem magasra a kezem és az orrával megérinti), pacsi, karolj belém (alkaromra rakja mindkét melső lábát), és a meghajlást. Én ezt a 101 kutyatrükk könyvből tanítottam.
2010. aug. 19. 21:40
4/23 anonim válasza:
3 kutyám van, abból az egyik tud ülni, feküdni, a többiek semmit :(
2010. aug. 19. 21:42
5/23 anonim válasza:
ül, fekszik
az ült h lenyomtam a fenekét és mondtam h ül.
a feksziket meg az ül parancsból kiindulva és a jutalomfalatot lejjebb csusztattam és lefeküdt és monndtam neki h fekszik és már a kezemet is követte h ül + fekszik stb szval nemcak kajával megy:D
Kora: 2 hónap 19 nap (Bernipászor Kan)
14/L
2010. aug. 19. 21:43
6/23 anonim válasza:
ezt nekem is hosszú lenne leírni hogy miket tud =D
de egyébként sok türelem,szeretet és jutalom falat kell hozzá =) (ha csak a kaja használ)
de ülni pl. könnyen meg lehet tanítani hogy felé tartasz egy játékot ill. kaját és folyamatosan viszed hátra a kezed,előbb utóbb le fok ülni ;)
2010. aug. 19. 21:45
7/23 anonim válasza:
Ül, fekszik, tolat. pacsit ad, szlalomozik.Most a meghajlást tanitom és utánna a szégyeld magad. És akadályokon dolgozik.
2010. aug. 19. 21:51
8/23 anonim válasza:
ül, fekszik, marad, forog, hopp, puff(ilyenkor "megdöglik":D), pacsi
2010. aug. 19. 21:52
9/23 anonim válasza:
Ül, fekszik, marad, feláll, pacsi, másikkal pacsi, hopp, bukfenc, láb között szlalom, láb között nyolcas, lassabban, gyorsabban, megállsz, lelövés (bumm parancsra hanyatt esik) meghajlás, és most tanul jobbra-balra forogni, meg pitizni. És klikkerrel, május óta :)
2010. aug. 19. 21:56
10/23 anonim válasza:
Ül, fekszik, hopp (de csak kajával), és ülfekszikhopp (ha nagyon izgatott, akkor egymás után gyorsan megcsinálja mind3 trükköt, hiába csak az egyiket kérem). :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!