Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A te kutyád milyen trükköket...

A te kutyád milyen trükköket tud? Hogy tanítottad meg neki?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 21:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ül, fekszik, gyere, maradj, most a pörög-öt szeretném neki. Haladunk.:) lefektetem, aztán a feje körül megmozgatom egy jutaom falatot körbe, ő megpróbálha elkapni, így hátraforudl, onnan meg már megy.
2010. aug. 19. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
A pörög társítsd a bumm vagy puff parancsot, és formálj pisztojt a kezeddel, óriás siker bármilyen társaságban :)))
2010. aug. 19. 22:01
 13/23 riita. ***** válasza:

ül,fekszik,marad,fúj (kiköpi ami a szájábn van),kezembe adni a labdát,pacsi-felváltott pacsi (amelyik lábamat emelem azt a mancsát emeli fel)-dupla pacsi (egyszerre add mind a két kezével pacsit)-ötös,pitizés-pitizés ülve,bukfenc,kúszik,szlalom láb között,nyolcas,láb melett követés-láb melett kövtés póráz nélkül,szégyeld magad (a mancsával törölgeti a szemét lehajtott fejjel,hozzd a pórázt,apportozás,szimat(keresés).

Szerintem ennyi.

Ehez sok idő,türelem,szeretet,jutalom falat és kutya-gazda kötődés kell,szerintem!És persze sok könyv amit kiolvastam.

Sok lenne leírni,hogy tanitottam meg,de ha 1-2re kíváncsi vagy szívesen leírom!

2010. aug. 19. 22:24
 14/23 anonim ***** válasza:
az én kutyusomnak nem nagyon tanitgatam úgy semmit csak egyszer meg mutattam neki és kész már tudta is:D (ül,feküdj,hempereg,pitizik,hozzd ide-hozzd vissza,gyere ide,lábhoz,marad,poráz nálkül is sétál szépen,fogd meg,érint,tetsz halott,halgas,várj,és az agilliti feladatokat is tudja mindet,a kutyusom 14 hetes kis csajszi :) és imádom végülis minden vezény szavat tud már és végre is hajtsa mindet akárhol,bármilyen körülmények között is,jah és csak párszor kap nasit de inkább dicséretett kap érte.
2010. aug. 19. 23:06
 15/23 dorakindti ***** válasza:

Utolsónak: ez a kutya tényleg létezik, vagy csak magányos vagy és beképzeled, hogy van egy kutyád, aki nagyon okos és lehet vele beszélgetni?:) Csak viccelek, biztos nem csak hallucinálsz, de ez akkor is durva, hogy ennyi mindent tud ilyen fiatalon és magától.

Amúgy mi tudunk ülni, feküdni, helyben maradni, és bűnbánó kiskutyaszemekkel meredezni (utóbbi ösztönösen megy kezdetektől:)

2010. aug. 20. 10:01
 16/23 anonim válasza:
a puffot hogy tanitotátok meg azt én is megakarom vicces lehet nekem a régi kutyám ezeket tuta ül,fekszik,pacsi,két lábra áll,harap,támad,fogd meg,macska,patkány akor rögtön jöt és kereste ,nemszabad
2010. aug. 20. 11:20
 17/23 anonim válasza:
ja meg még keres és kuszni is tudot meg forog
2010. aug. 20. 11:30
 18/23 anonim ***** válasza:
Ül, fekszik, áll, hangot, kézjelre is, távolról is, marad, bukfenc, kúszik, szlalom láb között, rudak között, akadály, nem szabad, szimat, keres, helyedre, menj innen, futás, lassan, lábhoz lábnál követésm pórázon, póráz nélkül, szégyelld magad, cica, papa, csont, igyál, egyél, hozd ide, ereszd, rázd meg, tolat, oldalaz, forog, lép, fogd meg, stb...
2010. aug. 20. 11:40
 19/23 anonim ***** válasza:
ül, helyedre, maradsz, hopp (felugrás), pacsit, asszem ennyi:) szinte az összeset jutalomfalatkával, kivéve a pacsit. azt valahogy magától megtanulta:D
2010. okt. 16. 17:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Bocsi hogy off: de a "puff" -ot hogy tanítottátok meg? :D
2010. dec. 4. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!