A te kutyád milyen trükköket tud? Hogy tanítottad meg neki?
ül,fekszik,marad,fúj (kiköpi ami a szájábn van),kezembe adni a labdát,pacsi-felváltott pacsi (amelyik lábamat emelem azt a mancsát emeli fel)-dupla pacsi (egyszerre add mind a két kezével pacsit)-ötös,pitizés-pitizés ülve,bukfenc,kúszik,szlalom láb között,nyolcas,láb melett követés-láb melett kövtés póráz nélkül,szégyeld magad (a mancsával törölgeti a szemét lehajtott fejjel,hozzd a pórázt,apportozás,szimat(keresés).
Szerintem ennyi.
Ehez sok idő,türelem,szeretet,jutalom falat és kutya-gazda kötődés kell,szerintem!És persze sok könyv amit kiolvastam.
Sok lenne leírni,hogy tanitottam meg,de ha 1-2re kíváncsi vagy szívesen leírom!
Utolsónak: ez a kutya tényleg létezik, vagy csak magányos vagy és beképzeled, hogy van egy kutyád, aki nagyon okos és lehet vele beszélgetni?:) Csak viccelek, biztos nem csak hallucinálsz, de ez akkor is durva, hogy ennyi mindent tud ilyen fiatalon és magától.
Amúgy mi tudunk ülni, feküdni, helyben maradni, és bűnbánó kiskutyaszemekkel meredezni (utóbbi ösztönösen megy kezdetektől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!