Milyen trükköket ismer a kutyád?
Milyen trükköket tud a kutyusod?
Honnan tanulta, melyik oldalról/könyvből?
Sikeresen megtanulta?
Könnyen tanulta vagy nehezen?
Mennyi idős?
Milyen fajta?
Ha lehet a válaszokat így kérném pl.:
Ül! www.melyikoldalroltanultaakutyád.hu, Sikeresen megtanulta,Könnyen ment,2éves,westie
Nagyon szépen köszönöm elöre is a válaszokat!
Ül,Fekszik,lábhoz
Én tanítottam neki (az enyém nem olvas könyvet és nem netezik)
Sikeresek és könnyen megtanulta,
2 éves beagle
Jajj bocsánat ugy akartam irni hogy melyik oldalról/könyvből tanítottad neki? :D
Köszönöm a válaszokat
Klikkerrel tanulunk, mióta én jól haszálom azóta nagyon könnyen megy (www.klikker.hu).
Lábnál követés, lábhoz kerülés, ül, fekszik, helybenmaradás (akár szélsőséges körülmények között), láb között szlalom, akadály, kúszó, meghajlás, lelövés (bár ezt elcsesztem, rendbe kéne tenni) fa parancsra odamegy a fához amire mutatok, és felteszi a két mellső mancsát, pacsit egyikkel, másikkal, hi5 ez, amikor nem a tenyerembe teszi a mancsát, hanem szembe tartom vele a tenyerem, és belecsap. Van olyanunk, hogy megkerül és beül a lábam közé, meg még biztos van pár ami most nem jut eszembe, vagy rég gyakoroltuk.
Mióta tudok jól klikkerezni, nagyon könnyen tanítom, pedig egy 3 éves fafejű angolbulldog.
Ül, fekszik, gyere, hozd vissza, add oda...
Én tanítottam neki.
5hónapos Bernipásztor
1. :DD mekkora..
ül, fekszik, forog, marad, pitizz, karikaátugrás, puszit, keressd, lábhoz, szlalom láb között, lábkarika ugrás, kézkarika ugrás, lassan, láb átugrás ... stb. sok segítség a tanuláshoz innét : ***** pl: fekszik 15x lenyomtam és 16x már tudta saját magától, szóval könnyen ment :) amúgy egy 4 éves westie ezeket a trükköket 2010 nyarától tanítottam meg neki mind idáig. Szep.-ben belekezdtünk a dogdancingbe. Klikker nélkül, kézjelekre és parancsszavakra :) 12/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ülj, befelé, helyedre, maradj, keresd 2 és 13 éves drótos magyar vizslák
ülj, befelé, helyedre 3 éves drótos vizsla
a 2 és három évesek visszahozzák a botot
türelemmel lettek tanítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!