Milyen trükköket ismer a kutyád?
Milyen trükköket tud a kutyusod?
Honnan tanulta, melyik oldalról/könyvből?
Sikeresen megtanulta?
Könnyen tanulta vagy nehezen?
Mennyi idős?
Milyen fajta?
Ha lehet a válaszokat így kérném pl.:
Ül! www.melyikoldalroltanultaakutyád.hu, Sikeresen megtanulta,Könnyen ment,2éves,westie
Nagyon szépen köszönöm elöre is a válaszokat!
Ül, gyere vissza, pacsi, hopp, kér, hozd ide, hol a cica?.
Folyamatban van: bang (meghaltál, mert lelőttelek), fekszik.
Nem használtam a tanításnál netet, könyvet vagy segédeszközt. Amiket már tud, azokat könnyen megtanulta. 8 hónapos yorkshire terrier.
németjuhászom van 2 és fél hónaposan ül. fekszik. Azóta ezeket tudja: tetszhalott, jó éjszakát (magára húzza a takarót) érint (rámutatok vmire odamegy és megérinti az orrával), hagyd (ez arra jó hogy ne vegyen fel kaját a földről és ne menjen nek i kutyáknak). Pluszmég, az alap parancszavak (marad, hord. fogd, ereszd, gyere ide, kifelé, befelé, és szépen (hogy ne harapja le a kezem ha jutalmat adok neki)).
Ebből is tanulunk: 101 kutyatrükk és 50 játék kutyáknak.
Lábhoz,mehetsz,futás,gyere,hozd, ereszd, fogd meg(csibész),ül,fekszik,helybenmarad(ülve,fekve, állva,minden körülmények között),áll, forog,hempereg, ölbeugrik, lábatátugrik,kezetugrik,karikát ugrik,"kézbőlkarikát",na meg akadályokat ugrik,vagy akár a hátamra,lábközt szlalom,tolatás,meghajol,kúszik,érint, kerül,vissza, pacsi,másik pacsi,integet,szégyeldmagad,helyedre,fuj, hagyd, tovább, erre,jobbra,balra,előre,keresd,egyensúlyoz,fel,le,puszi.Huhh,így hirtelen ennyi jut eszembe.
8 éves, border collie, nagyon könnyen tanul. Többé kevésbé magamtól tanítottam,esetleg ismerősöktől kaptam tippet,vagy "loptam" ötletet,nem használtam klikkert.
Mindent ami egy munkavizsgához kell, plusz egyéb trükköket (meghalni, bukfencezni, pacsit adni, szégyelni magát, rendet rakni, név alapján megkeresni tárgyakat/személyeket, apportozni, kihozni a rókát a lukból)
Kutyasuliból tanulta, én meg innen tanítottam: Dr. Bruce Fogle: A kutyakiképzés nagy könyve
Teljesen sikeresen
Irtó nehezen
Egy éves, hét hónapos, tizenkét napos, és kb 18-20 órás
Parson Russell Terrier
Hát sajnos az én kutyám se tud könyvet olvasni,se netezni...akár hogy is próbálom revenni ;)
4 éves Angol Cocker Spániel.
Rengeteg trükköt tud: ül,fekszik,lábhoz,mellém,kúszik,mászik(létrára),pörög (3 féle jelre)forog,fordul,közép,Bumm!(mintha lelőném,elterül) marad,hozzám,szlalom,pacsi kézbe,lábra elöl és hátul,lábemelgetés,ugatás vezényszóra,mikor bent van a macska és olyat csinál,amit nem szbadna,azt mondom sicc! Pannikám meg helyre teszi:)
ajtót becsukni és széket betolni...de biztos kifelejtettem valamit:$
itt egy-két vidi
http://www.youtube.com/watch?v=tVbOqFTwTdA
http://www.youtube.com/watch?v=MC9bjr6k7Qc
és ő lenne Panni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!