21/49 anonim válasza:
Fajtiszta, mert kutya. De nem FAJTAtiszta, mert szerintem sem felel meg egy terriernek sem. A pofija terrier és a szőre is, de egyikfajtának sem felel meg.
Miért, szerinteted milyen?
22/49 A kérdező kommentje:
de már írtam,hogy ugymond beteg mert nem foltosodott meg az egyik szeme és ez egy elég sz*r kép mert em lehet látni hátul a foltjait :S
2009. ápr. 27. 15:23
23/49 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy hány foltja van, a füle nem terrier.
Miért nem írod meg, hogy szerinted mi?
24/49 anonim válasza:
Bocs, de mindenki elsiklott ezen a baromságon????
Ilyet még életemben nem hallottam, hogy egy a képek alapján közel 1 éves kutyának kamillázzátok a szemét, hogy bepigmentálódjon??? :D
Ezt a tenyésztője mondta, vagy a dokitok?? :D :D :D
26/49 anonim válasza:
15.49 tényleg:D Ez nagyon LOL:D
Höhö:D Értenek a kutyához...
27/49 anonim válasza:
Akkor megmondod, hogy milyen fajta?:D
28/49 A kérdező kommentje:
igen kamilázni kell mert begyulad a naptól neki de te biztos jobban tudod mint 3 doki!Beagle
2009. ápr. 28. 20:34
29/49 anonim válasza:
Mármint úgy érted, hogy a kutya a képen egy beagle? :D
ez a beagle. :D
Ha félreértettem valamit akkor bocsi!
30/49 anonim válasza:
BEAGLE?:D Hát akkor téged szépen átvertek kisöcsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!