S. O. S. Hogy tudnánk végre megnevelni?
Mutasd már meg légyszives, hogy ezt hol olvastad! Mert én meg mindenhol azt olvastam, hogy a kutyát csak abban a pillanatban lehet büntetni, amikor elköveti a disznóságot. Utólag már semmit nem ér.
De akkor közelítsük meg a kérdést máshonnan. A büntetés per definíció azt jelenti, hogy aolyan inger, aminek hatására az adott cselekvés gyakorisága csökken. Tehát a büntetést mindig az eredményével határozzuk meg.
Te paskolgatod, és a nem kívánt viselkedés gyakorisága csökken? Nem. Akkor minek csinálod?
A kutya.hu-n kaphatsz választ a kérdéseidre, és elolvashatod akár az interneten is Jan Fennel kutyapszihológia című könyvét.
Sétáltatva van a kutya? Játszani miket szoktál vele?
Nekem is roti keverékem van, előtte pedig tk-s rotim volt. Ez a kutya imád tanulni és dolgozni, de ha nincs testileg és szellemileg lefárasztva, akkor rombol (mint a legtöbb eb). Napi 1,5 óra séta és szellemi munka megvan?
Az etetésnél látszik, hogy rangsorprobléma van.
köszönöm a "válaszokat" keresek olyan oldalt ahol hozzá értő emberek válaszolnak.
amúgy igen midnen nap nagyon sétálunk és szoktunk aportírozni meg hát hogy mondjam vannak kutyajátékai és azzal játszunk. na de mindegy. köszönöm a válaszokat többet nem kérnék, a saját kérdéseim közül is törlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!