Patkány.Király kérdése:
Úgy hallottam már bűncselekményt követnék el ha jól megkínoznák 1 kutyát. Igaz ez?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 20:31
11/18 anonim válasza:
Hát ha úgy nézzük az....De ez nem kínzás csak ha úgy csinálják hogy az állat szenvedjen. Haszon állatokra pedig szükségünk van....
12/18 A kérdező kommentje:
Akkor 1 disznót hogy ölhet valaki úgy hogy ne számítson kínzásnak?El kell kábítani úgy hallottam állatorvossal ugye? Csak ezt nem csinálják mer drága?De ha nem kábítják el ha pl a szomszédom disznót öl kábítás nélkül akkor feljelenthetem állatkínzásér?
2011. szept. 22. 21:12
13/18 anonim válasza:
20.44
20.41 vagyok. ha nem kínzott, akkor is provaktív a kérdés...szerinted hülyeség, szerintem nem fér bele. engem zavar a kérdésfeltevés, a stílus, a nyilvánvaló provokáció. nem vagyunk egyformák
15/18 anonim válasza:
Haszonállatot se lenne szabad neked megölnöd mert az is bűncselekmény. Csak állatorvos végezheti hivatalosan, és igen akkor feljelentheted ha orvos nem kábítja el!
16/18 anonim válasza:
Mivel a disznó is gerinces állat, így rá is vonatkozik a törvény.
17/18 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat!
2011. szept. 22. 22:56
18/18 anonim válasza:
És akkor most hogyan lehet leölni a disznót? Mamáméknál hagyomány a karácsonyi disznóvágás. otthon nem öltheti le, de a vágóhidakon gondolom az állatorvos egyenként humánusan elaltatja a malackákat.
Ebbe a törvénybe az a baj, hogy csak papiron létezik. nem nagyon emlékszem, hogy bárkit is lecsuktak volna már kinzásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!