Hogyan előznétek meg vemhességet?
Figyelt kérdés
Egy 10 éves 20kg-os keverék szukát nem lehet altatni. Mit lehet tenni, hogy véletlenül se legyenek kölykök. A bezárás nem alternatíva, mert a szomszéd kutyája kibontja a kőfalat is, a kutyára pedig nem tudunk egyfolytában vigyázni.2011. szept. 20. 09:02
11/14 anonim válasza:
9 éves volt a legidősebb kutya akit ivartalaníttattam semmi probléma ma már olyan altatók vannak amit szinte percre pontosan be lehet állítani meddig hasson és kíméletes az állathoz-amennyiben halogatod akkor egy esetleges gennyes méhgyulladásba belehalhat a kutyád ilyen idősen és akkor úgysem marad más opció mint kipakoltatni azonnal-az sokkal kockázatosabb!!!
konzultálj az állatorvosoddal,(vagy többel is akár) és ne szóbeszéd alapján döntsél!
12/14 anonim válasza:
a kanriasztó spray semmit nem ér, tényleg, csak elzárással tudod megoldani. Eddig, hogy csináltátok?
13/14 Akiteki válasza:
Nagyon egyszerű: Ivartalanítsd a szomszéd kanját.
Valami betegsége van a kutyusodnak, hogy nem lehet altatni?
14/14 A kérdező kommentje:
A szomszéd kanja nem az én hatásköröm :) Idáig hormont kapott, ami elnyomta a tüzelést. Már konzultáltam állatorvossal, régóta téma nálunk ez a helyzet, de tényleg nem lehet altatni, mert valószínűleg nem bírná a szíve. Persze lehet kockáztatni, de kihagynám. A méhgyulladás veszélyéről tudok, de egy kutyánál ugyan ilyen sanszos a daganat vagy a bélcsavarodás veszélye is. Csak azt akarom, hogy amíg él, addig minőségi élete legyen. Hülye hozzáállás, de valamibe úgy is bele fog halni, de akkor az ne egy elkerülhető műtét legyen. A kerítés tényleg megy lesz erősítve. Valami ötlet, hogy hogy lehet esetleg elnyomni a tüzelés jeleit?
2011. szept. 21. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!