Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tarthatok kutyát ha még...

Tarthatok kutyát ha még magamat is alig tudom fenntartani mer nincs munkahelyem és máról holnapra élek? Megpróbáljam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 19:42
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Válaszd ki a legcsúnyább keveréket és hozd el a menhekyről. nna ő örülni fog neked akár mennyit adsz neki enni :)
2011. szept. 19. 14:03
 22/32 anonim ***** válasza:
Aha, aztán ne adj Isten megcsípi egy fertőzött kullancs, mert nem volt pénze, hogy rátegye a kullancs elleni cseppeket, és arra sem lesz pénze, hogy orvoshoz vigye, akkor nagy élmény lesz végignézni, ahogy a kutya 2 nap alatt elpusztul:(
2011. szept. 19. 14:23
 23/32 anonim ***** válasza:
inkább tarts hörcsögöt
2011. szept. 19. 15:16
 24/32 anonim ***** válasza:

A szegénység nem szégyen. Elég baj, hogy sokan így vélekednek és lenézik a szegény embereket. A kutyatartás sem kiváltság, nem csak a tehetősebbeknek lehet kutyájuk.

Én is szegény vagyok a szó teljes értelmében, mégis van kutyám, ráadásul egy tk-s collie. Normálisan etetem, oltatom (nem csak a veszettség elleni oltást kapja), megvan mindene, vigyázok rá, ha beteg orvost hívok neki

( mivel kocsim nincs). Én is voltam munkanélküli, meg tudtam oldani akkor is a dolgokat - egyedül. Most dolgozom, minimálbérért - ki tudja meddig... Mégis rendbe van a kutya.

Nyugodtan tarts kutyát kedves kérdező!

2011. szept. 20. 13:47
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező saját magát alig tudja fenntartani. Miből gondoljátok, hogy a menhelyről fog kapni kutyát? Környezet tanulmány miatt először is a kérdező otthonába mennek ki mindenféle kutya nélkül. A sintér telepen meg meg hiába örökbe fogadást írnak, valójában pénzért árulják a kutyákat. Az Illatoson 5000 ft / db.

Ha a kérdezőnek kajára alig van, akkor gondolja valaki, hogy ilyenre lesz?

Amúgy meg szerintem ez kamu kérdés.

2011. szept. 20. 15:26
 26/32 A kérdező kommentje:
már mér lenne kamu h kutyát akarok normális vagy?
2011. szept. 20. 19:46
 27/32 anonim ***** válasza:
MerT normális ember nem tesz fel ilyen jellegű kérdést, amikor ennivalóra is alig van neki......
2011. szept. 20. 20:58
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze próbáld meg! Mindenkinek jár egy kutya! Ha lehet szép kövéret vegyél, az majd jobban bírja az éhezést. És koldulni is sokkal hatékonyabb egy kutyával!

Egyet értek sok előttem szólóval... ugye nem gondolod komolyan? Ha magányos vagy keress egy társat, de ne egy német juhászt a 9-dik emeletre.

Szerezz egy csajt :)

2011. szept. 20. 21:54
 29/32 A kérdező kommentje:
Figyejj nekem a számítógépem ajándékba kaptam és az internet nem az én nevemen fut. Most meg vagy elégedve? Kihozok egy menhelyes kutyát és boldogok leszünk ha tetszik ha nem!
2011. szept. 21. 11:59
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Legyetek nagyon boldogok! :) Nem vagyok jó emberismerő,de úgy sejetm, csak azért írsz ide, hogy valaki foglalkozzon veled, és mindegy ki mit mond, úgy sem befolyásol semmit. De kérdezem én, ha már rég eldöntötted, hogy hozol egy kutyát, akkor minek kérdezgeted???
2011. szept. 21. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!