Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tarthatok kutyát ha még...

Tarthatok kutyát ha még magamat is alig tudom fenntartani mer nincs munkahelyem és máról holnapra élek? Megpróbáljam?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 19:42
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Lépcsőházba élek a 9.emeleten. Kaja van de nem tudom menyire enné + a gyümölcslevest vagy a rakottkrumplit 1 németjuhász.
2011. szept. 18. 19:53
 12/32 anonim ***** válasza:
81%

A gyümölcsleves cukros,nem bírja a kutya, a krumplit nem tudja megemészteni, a kolbászból a pirospaprika mérgező számára.......

tarts macskát

2011. szept. 18. 19:57
 13/32 A kérdező kommentje:
nem akarok macskát
2011. szept. 18. 19:59
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
A német juhászkutya elég sokat eszik, gondolkozhatnál egy kicsit "költségkímélőbb" kutyán is. Mondjuk tacsi, vagy valami kisebb testű fajta. Egyébként ha kajamaradékkal akarsz etetni, akkor a törpemalac való neked, mert a kutyával ellentétben, neki megfelelő az emberi étrend.
2011. szept. 18. 20:02
 15/32 A kérdező kommentje:
nekem azér kéne nagytestű mer az +tudna védeni egy kicsi +nem.
2011. szept. 18. 20:18
 16/32 Akiteki ***** válasza:
66%

Komolyan bedőltök ilyen kamu kérdésnek?

Lépcsőházban lakik, könyöradományokon él, de számítógép, meg internet az van.

Bejöttetek a csőbe rendesen. :)))

2011. szept. 18. 20:37
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Igen, törvényesen tarthatsz kutyát. Más kérdés, hogy egy német juhász méretű kutya hogy érezné magát a 9.-en. Megvédeni??? Minden kutya megvédi a gazdáját, beléjük van kódolva, csak rá kell segíteni egy kis neveléssel. A kutya valóban nagyon jó társaság, NEM konyhamalac, és pénzbe kerül. Van olyan ismerősöm aki most munkanélküli, de a kistestű kutyája vele él. A kiskutyus kajája viszont "aprópénz". Remélem provokálásnak szántad a kérdést, ha nem, akkor sem tudom honnan lesz kutyád. Venni -gondolom én- nem tudsz, a menhelyek nagy része sem adja oda ingyen, ha valahonnan máshonnan 'szerzel' és nem lesz beoltva feljelentenek és elviszik, plusz még meg is büntetnek. Talán menj el önkéntesnek egy menhelyre, mert ott kutyákkal és emberekkel lehetsz, és segít a munkakeresésbe is, ha aktívabb vagy. Nagyon jót teszel ezzel, mert értékes munka!!! Egyébként értem a gondod, én is munkát keresek éppen, és van kutyám, de nem ilyen körülmények között élek, mint ahogy te leírtad. Anno nem vettem meg a kutyát, amíg nem volt annyi pénzem, ami a következő fél évre kellett a tartásához.
2011. szept. 18. 20:43
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Rengeteg olyan kutya van az illatos úton, akinek biztos halál a sorsa, ha nem hozza ki valaki. Annál meg azt hiszem minden jobb. Menj el, és válassz egy nagyon esélytelent. Jellemzően a nagy feketék, illetve a nagy csíkosak, azok közül is a három éven felüliek halnak meg a legnagyobb számban. Hozz ki egy ilyen kutyát.

Ha valami egészségügyi gond merülne fel, aminek a kezelésére nem lesz pénzed, még mindig vissza lehet vinni a biztos halálhoz az illatos útra .

2011. szept. 18. 21:21
 19/32 anonim ***** válasza:
Ne viccelj...egy kutya eltartása nem csak annyi, hogy etetni kell. Én ebben az évben (eddig) 79 ezer forintot hagytam az állatorvosnál, úgy, hogy nem is volt beteg.
2011. szept. 18. 21:26
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

Komolyan mondom lefordulok a székről a röhögéstől!

Az Illatos útról se adnak kutyát ingyé hiába sintér telep!

:-D :-D

2011. szept. 18. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!