Megmérgezték a kutyánk? Mióta adhatta neki?
Most jöttünk haza,kutya kimúlva,ki vagyunk akadva.
Nagy valószínűséggel megmérgezte "valaki" szerintem a szomszéd mert volt egy balhénk a hangos zenélése miatt,erre visszavágott a kutyával hogy éjjel mindig ugat,de ők akkor kint állnak az utcán és dumálnak hát mit csináljon szegény??
Lehetséges hogy ő volt,mennyi idő alatt hat ha valamit bedobott neki??
köszi.
Ha megmérgezték, annak jelei vannak a kimúlt kutyán.
Talán orvos így is meg tudja állapítani. Pontosan csak a boncolás derítheti ki az okot.Addig csupán feltételezés minden.
Kedves szomszédaitok vannak:(( én mindenképpen kideríteném mi történt a kutyussal.
nagyon sajnállak Benneteket, szörnyű érzés lehet.
Frankó :( nem voltunk itthon reggel elég korán indultunk,ugyhogy még csak azt sem tudom milyen volt a kutya reggel a párom etette meg.
a szomszéd hát nem tudom ha a boltban megvehető valamilyen rovarölő ahhoz hozzájuthatott vagy egér -patkányméreg nem ismerem a hatásidőt de mást mit szerezhetett be nem tudom.
kint lakunk a falu szélén utánunk a határ hatalmas kert hogy bizonyítom rá,hogy ő volt?
azért kösz.
Ha teheted, vidd el boncolásra a kutyát. Aztán kérdezd meg a boltban vett-e mostanában a szomszédod olyan hatóanyagú cuccot, amit a boncolás kimutatott.
Aztán tegyél feljelentést.
igen, egy kis nyomozást megér, hogy följelenthesd a ganét.
mert ezer százalék, hogy a szomszéd volt, csak valamivel bizonyítani kell.
ne csináljatok "nagyjelenetet" hadd higgye, hogy bevettétek,hogy csak simán elpusztult szegény kutyi. közben csendben érdeklődjetek, azoknál, akikel jóban vagytok.
A kutya miként nézett ki holtan? Görcs? Haspuffadás? Vérzés?
Amúgy feljelenteni ,sajnos csak akkor tudod, ha bizonyítékaid vannak, hogy a szomszéd tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!