Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik hirtelen? :O

Miért nem eszik hirtelen? :O

Figyelt kérdés
Eddig a kutyám nagyon jól evett szinte rágás nélkül habzsolta be a kaját(mondjuk ez főleg azért van mert utca kutya volt). 1 hete viszont észre vettük hogy a kacsafejeket elhordja az udvar végébe és ott hagyja (imádja egyébként), a tápot (amit szintén szeret) darabonként rágja meg és a felét ott hagyja. A hangulatán nem látszik hogy levert lenne ezért is nem tudom hogy hirtelen mi lett a baja.
2011. szept. 18. 16:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Pff...azt mondta nem nagyon tudja mi lehet a baja. Mondta hogy van egy kis hőemelkedése, meg duzzadtak egy kicsit a nyirok csomói, de nem lát semmi kórosat. Kapott három oltást kösztük egy fájdalom csillapítót meg asszem valami antibiotikumot. Ja és kapott fél adag étvágygerjesztőt, a másik felét ma adtam oda neki. Tegnap még nem evett semmit csak oda ült mellé és nézte a kajáját mint valami büntetést. Ma még nem tudom hogy eszik, de azt mondta a sz orvos hogyha ma se eszik akkor vigyem vissza.

Ez egyébként olyan jó, hogy ott hagytam 2500 Ft-ot hogy azt mondja nem tudja mi baja van. (jót udom a három oltás került annyiba de akkor is) Kérdezte egyébként hogy van e tüzelő szuka a környéken, mondtam hogy csak hím kutyák vannak a környéken. Tényleg nem értem ha tegnap nem tudta megmondani hogy mi a baja akkor ma mivel fog többet tudni vagy majd elkezd jobban vizsgálódni ami majd még kétsze annyiba fog kerülni, hogy aztán azt mondhassa nyugodjak meg semim baja?? Nem értem ezt...akkor mégis miért nem eszik? :O

2011. szept. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!