Van egy 5 hetes Staffordom. Hogyan tanítsam szobatisztára?
bár nekem is "szaporítótól" van kutyám,ilyen fajtákat nem vennék tőlük...valami gebasz lesz vele azt nem fogod megköszönni magadnak...mivan ha rád támad,vagy idegbeteg lesz...?
5hetesen még ne tanítgasd mert nem lehet még levinni amíg meg nem kapta az összes oltását.gondolom ezért sürgette a kedves "eladó" hogy ne neki kelljen 2hetnete 10ezerért beoltatni a kicsit
Hát....ha nem is állatkínzó, de ennek később meg lesz a böjtje:(
Ennyi idősen még nem fogod tudni szobatisztaságra tanítani, ugyanis még legalább másfél hónapig nem ajánlott kihordani az utcára.
Utolsó!!!
Hihetetlen hogy ilyen fogyatékos mellet állasz!!!!
Gondold meg azt hogy ki mellet állsz!
He?? Mi az, hogy ki mellett állok?
Nekem törzskönyves kutyáim vannak, megbízható helyről vettem, szóval hagyjuk a tenyésztő vs. szaporító dumát.
Itt most arról van szó, hogy van egy fiatal kutya, akinek még az anyja mellett lenne a helye. De nincs ott, és ezt a helyzetet meg kell oldani úgy, hogy a kutya fizikailag, és "mentálisan" se lássa kárát. Aki ennyi idősen odaad egy kölyköt, azt verném fejbe egy féltéglával. Aki meg ennyi idősen elhozza, annak leordítanám a haját a fejéről, amiért úgy vállal kutyát, hogy közben az alapoknak sem néz utána.
De ezt már visszacsinálni nem lehet, és nem is fogják. Próbálok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!