Nem tudok dönteni. Bichon, yorkshire, uszkár vagy shih-tzu? Ti melyiket választanátok?
Nah akkor most jöjjön egy gy shih-tzu párti is:)
Nagyon édes kis kutyik, jól bírják az egyedüllétet, játékosak kifulladásig és ha kell egész nap elfekszik melletted ha lustizós napod van vagy ha nagyon sétálnál akkor megy veled kifulladásig, nagyon édesek. Ugyan tényként mondom, hogy makacsok(legalábbis az enyém)nagyon szigorúnak kell hozzá lenni, ha nem akarod, hogy a fejed tetején táncoljon:)Aminek nagyon nehéz ellenállni:D
Én nem bántam meg, hogy shih-tzum van mert nagyon kis bolondos.Ráadásul én allergiás vagyok a kutyaszörre, de mivel nyiratom ezért semmit nem veszek észre belőle. Én is panellba lekok és a szomszédaim eléggé rázósak pláne az alattamlakó, de ő még nem is tudja, hogy van kutyink pedig már 4 hónapos!:D, tehát csendes is. Csakis jó tudok róla írni!!!:)
Most hogy mondod, eszembe juttattad, hogy régen oda voltam a tacskókért, de valahogy eddig eszmbe sem jutott, hogy panelba is hozhaznám. Érdekes, még egy jelölt:)
Én is próbálom nézni, hogy mennyire illene hozzám, de ezeket a fajtákat, főleg, hogy ennyi jót írtok, mind eltudom képzelni a mindennapjaimban.
Utolsónak: pontosan ezért gondolkodom még nagyon a shih-tzun is. Sok embertől hallottam amiket te is leírtál, és nagyon megfogott ő is!
YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI stb....
Nem a yorki nem egy ugatós fajta hacsek nem "veszélybe" kerülsz akkor aztán biztos ugatni fog :D de nevelés és yorki kérdése :D YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI YORKI nállam ez nem is kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!