Nem tudok dönteni. Bichon, yorkshire, uszkár vagy shih-tzu? Ti melyiket választanátok?
Előző vagyok.
Amúgy nekem nem tetszik az uszkár "frizurája". Az enyémnek sem volt olyanra vágva :D
Ezért inkább a bichonra szavazok ;)
Hűűha, nem könnyítitek meg a dolgom:) Most a mérleg nagyon az uszkár felé dől!
Egyébként legelőször a Bichonok közül akartam mindenféleképpen, sokat rágódtam rajta, és végül a Frisé nyert :))
Most viszont fogalmam sincs, törpeuszkár, Frisé vagy Yorki? Segítsetek!
Uszkár. De nekem van egy ajánlatom :)
Nekem panelban hosszúszőrű törpetacskóm van. Nagyon szép, intelligens, kicsi(4kg), a szőrét csak fésülni kell, nem kell kozmetikába vinni és könnyen tisztítható. Jól lehet nevelni, barátkozik, és viszonylag csendes is.
A szomszédban yorki van...sose szerettem..nekiment mindenkinek, bepisilt sokáig, ugat(egyfolytában), és a szőre is túl igényes. Nem bántom a yorkit, valaki imádja,de eddig csak rossz tapasztalatom van vele. Az uszkárról hallottam jókat, de az is pepecses, mert nyiratni kell. Szerintem nézd meg,hogy néz ki egy törpetacsi, és gondold meg :) Én nagyon ajánlom lakásba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!