Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem tudok dönteni. Bichon,...

Nem tudok dönteni. Bichon, yorkshire, uszkár vagy shih-tzu? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
Panelba lenne első kutyus. A fajták jellemzőit ismerem, de olyanok véleménye érdekelne leginkább, akiknek van valamelyik fajta, és tudna mondani mellette esetleg ellene érveket! Napról napra változik a gondolatom, hogy melyik legyen, mert a kutya igényeit is szemmel szeretném tartani, ezért kérnék segítséget. Köszönöm előre is!
2009. ápr. 22. 18:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
52%

Előző vagyok.

Amúgy nekem nem tetszik az uszkár "frizurája". Az enyémnek sem volt olyanra vágva :D

Ezért inkább a bichonra szavazok ;)

2009. ápr. 22. 18:30
 12/34 A kérdező kommentje:

Hűűha, nem könnyítitek meg a dolgom:) Most a mérleg nagyon az uszkár felé dől!

Egyébként legelőször a Bichonok közül akartam mindenféleképpen, sokat rágódtam rajta, és végül a Frisé nyert :))

Most viszont fogalmam sincs, törpeuszkár, Frisé vagy Yorki? Segítsetek!

2009. ápr. 22. 18:32
 13/34 A kérdező kommentje:
Én sem a tipikus uszkár frizurára vágatnám :)
2009. ápr. 22. 18:33
 14/34 anonim ***** válasza:
52%
én is yorkit vennék.- egy yorki tulajdonos
2009. ápr. 22. 18:36
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos uszkárt vennék. De szerintem de dönts és ne mi.mert te veszel több mint 10 évre társat és nem mi. Szerintem olyat válassz amelyik téged a legjobban megfogott.:D
2009. ápr. 22. 18:42
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is az uszkár mellett vagyok.A hobbyként tartott uszkárokat modern formára nyírják.

Óriás uszkár. (kicsit is lehet igy nyírni) [link]

Ez a kép nagyom megfogott. [link]

És az uszkárnak egyáltalán nem hullik a szőre.

De én sem akarlak rá beszélni, mert a te társad lesz. az

2009. ápr. 22. 18:53
 17/34 A kérdező kommentje:
Utólsó: Igazad van teljesen, de mindig más kutyánál érzem azt, hogy ő az igazi. És így nehéz, legszívesebben mindegyikből vennék egyet, de azt nem lehet:)
2009. ápr. 22. 18:54
 18/34 anonim ***** válasza:
95%
Le maradt. Az uszkárnak egyáltalán nem hullik a szőre.Nagyon okos, barátságos. Nagyon hűséges társ.
2009. ápr. 22. 18:55
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Uszkár. De nekem van egy ajánlatom :)

Nekem panelban hosszúszőrű törpetacskóm van. Nagyon szép, intelligens, kicsi(4kg), a szőrét csak fésülni kell, nem kell kozmetikába vinni és könnyen tisztítható. Jól lehet nevelni, barátkozik, és viszonylag csendes is.

A szomszédban yorki van...sose szerettem..nekiment mindenkinek, bepisilt sokáig, ugat(egyfolytában), és a szőre is túl igényes. Nem bántom a yorkit, valaki imádja,de eddig csak rossz tapasztalatom van vele. Az uszkárról hallottam jókat, de az is pepecses, mert nyiratni kell. Szerintem nézd meg,hogy néz ki egy törpetacsi, és gondold meg :) Én nagyon ajánlom lakásba!!

2009. ápr. 22. 18:56
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is így vagyok. Egyik héten westi, másik héten uszkár. Én sem tudok dönteni.Mert attól hogy mondjuk pl. a westi nagyon tetszik az nem biztos hogy ő pont nekem való.Mert nem biztos, hogy a természete hozzám illik.Úgy hogy most fogok menni kutya kiállításokra hogy közelebbről megismerjem a fajtákat.Remélem sikerül megtalálnod a kutyust.
2009. ápr. 22. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!