Honnan tudom hogy verve volt a kutya?
Figyelt kérdés
van egy 3 hónapos Amstaffunk, mivel egy hónapig nem tudtuk volna ellátni egy megbizható kutyaidomárhoz vittük hogy vigyázzon rá, esetleg oktassa amig visszavehetjük. már egy ideje újra velünk van, erre ma azt mondja nagybátyám hogy biztos verve volt mert vizelt amikor simogattam. miből tudom hogy bántották e?2011. szept. 11. 21:19
1/9 anonim válasza:
Szerintem így utólag nem tudod már kideríteni mi történhetett vele, de könnyen elképzelhető hogy ilyen eszközöket is bevetettek nála, hiszen nem tudhatod mi történt ott...
2/9 anonim válasza:
Esetleg vizsgál át nagyon alaposan a testét nincsenek-e apró jelek (icipici sebek, stb...)
3/9 anonim válasza:
Azért 3 hónaposan magára hagyni egy kölyköt....
Ha bántották volna,akkor a fejét húzná el. Sok kölyök bepisil, ha simogatják. (főleg a gyengébb idegzetűek.)
4/9 anonim válasza:
Az, hogy simogatástól pisil, akár örömpisi is lehet. Ha verték volna, akkor kézemelésre behúzná fülét farkát, elgúzná a fejét, vagy el is húzódna.
5/9 A kérdező kommentje:
abszolút barátságos,játékos, semmi jele bántalmazásnak és csak akkor pisilt egyszer, vagyis nem gyakran vagy mindig! tény hogy nagyon szófogadó és figyelmes.
2011. szept. 11. 21:37
6/9 anonim válasza:
Talán éppen örömében, nem?
Emelj fel egy botot, és legyintsd meg fölötte. Csörögj valami hangosat, hirtelen, ordítsd el magad váratlanul, és közben figyeld a reakciókat. A kutya mindent elmond, csak érteni kell a nyelvét.
7/9 anonim válasza:
A nagybátyádnak meg kellene tanulnia a kutyák jelzéseit felismerni, nem okoskodni.
Nagyon sok kutya bepisil örömében. Nálad meg, ahogy írod, nem is állandó a jelenség. Tudod, titeket annak a "kutyaidomárnak" nagy ívben ajánlatos lesz elkerülnie. Egyszerűen sértő a feltételezésetek róla.
8/9 anonim válasza:
örömében pisilt be. ha verték volna akkor nem menne oda az emberekhez nagyon sokáig!! és behúzná fülét farkát ha közelítene felé egy emberi kéz
9/9 A kérdező kommentje:
én nem feltételezem róla,hogy verte, mert megbizom benne, azt kérdőjelezem meg inkább hogy a nagybácsi ennyire ért a kutyákhoz....
2011. szept. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!