Mi lehet ez? Nagyon félek. SOS
Sziasztok!
Az egyik településen ahol anyósom lakik,nála van a beagle kutyusom,és abban az utcában pár házzal arrébb meghalt egy kistestű kutyus 10éven felül volt már,azt mondják felfúvódott a hasa,és hirtelen meghalt. Aztán vagy 2utcával arrébb állítólag szintén ugyanez az eset történt. Ez volt délután.
Ma hajnalban pedig a páromat hívta a munkatársa,a bullmasztiffja kezd kihűlni,és el is pusztult. Doki szerint gyomorcsavarodása van,de nem tudta pontosan a diagnózist.De ez 2településsel arrébb történt.
Nagyon félek,hogy az én beaglemnek is nehogy valami baja legyen. Szerintetek?
Nem lehet, hogy valaki mérgezi őket?
Ez nagyon gyanús!
Előfordul sajnos az ilyesmi, mert zavarja az embereket a kutyaugatás. Mondjuk én szólok érte, mert zavar, ha nem segítőkész a szomszéd meglocsolom a 4lábúakat és kész!
Kérdezd meg az anyósodadt!
Hogy jól van-e a kutya.
Hallottam már, h kutyát mérgeztek, pont a szomszédunk kutyáját, és meg is halt szegény, pedig okos kutya volt.:(
Ilyen hirtelen akkor pusztulnak el, ha mérget esznek.
A gyomorcsavarodás akkor van, ha evés után kezdd el aktívan mozogni.
A kutyusomnak még az a szerencséje,hogy ő nincs kiengedve,mert elől egy jó nagy virágoskert van anyósomnak,és a kutyusomnak pedig utána van a ketrece,tehát ahhoz hogy valaki megméregezze,be kéne hogy másszon,de azt meg nem szoktak arra. Tehát elég eldugott helyen van Aldo:))
Különben jól van,semmi baja Hál Istennek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!