Hol van nem túl drága amstaff kennel?
Vagy tud valaki megbízható gazdát,nem feltétlen kell nekem kennelből elég ha látom a tényleges szüleit.Nincsenek 50-100 .000 -im kutyára.
Kíméljenek akik csak kioktatni jönnek mert nem kérek belőle!
A kiskutya.hu-n ugyan azok a ,szaporítók" vannak mint expresszen.Egy kutya mind ha megfigyeled :)
Tudod magyar ember abból él amivel seftelni manapság tud,ha neki jó,hogy pl egy fagyasztót adok akkor mindenki jól jár Ő neki ez is jó....most erre nem tudok mit mondani.
,,Előző vagyok. Ez sajnos fajtajellegzetesség. Esetleg más fajtán gondolkodtál már? Csak azért mondom, mert ez általában vonzó célpont a tolvajlelkületű újmagyaroknak is, főleg kölyökkorban."
Ezzel tisztában vagyok,csak a gazdi ezt azon felül írta,mmint.,hogy extra túl karakteresek.
Az oltás... : Baromira nem izgat mert így is úgy is meg fogja kani az összes oltását,és ugyis azt ír meg mond telefonba amit csak akar.Összeakadtam már olyannal aki tenyésztő ismerőstől veszi a vakcinát és ő adja be...Magyarul vagy kap oltást vagy nem ugyse látok oltási könyvet...
"Baromira nem izgat mert így is úgy is meg fogja kani az összes oltását"
én inkább úgy fogalmaznék, baromira nem értesz hozzá...
az, hogy egy 2-3 hónapos kölyök ott, új gazdánál kapja meg az első oltását (amit 5-6 hetes korban kellett volna megkapnia!), az bazi nagy rizikó. ha még féreghajtva sem volt, akkor jó eséllyel egy beesett, nyeszlett kiskutya lesz, ráadásul sokszorta fogékonyabb a betegségekre. az anyai immunitása ugyanis ekkorra már rég elmúlik...
Tudom, hogy kiskutya.hu-n sem tenyésztők hirdetik a kölyköket, de annyiért, amennyit te rá akarsz szánni, nem fogsz máshonnan kapni.
Én 2 és fél évig gyűjtöttem a kutyámra, és megérte jó helyről venni.
Szia.Nekem van egy eladó amerikai staffordshire terrierem
4 hónapos Sárga-fehér szuka kutya.3 oltása van meg adnám hozzá az oltási könyvet is természetesen.Emellett nyakörvet,pórázt etetőtálakat is játékokat.Már csak egy a veszettség elleni oltás kell neki.2 hetente kivan féreghajtva.Minőségi tápot eszik royal canint.Ha érdekel a kutya akkor írj vissza így mindennel együtt lenne 20 ezr forint ami nagyon olcsó.ha kell akkor küldök neki képet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!