Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miert lilut be a kutyámnak a...

Miert lilut be a kutyámnak a micsodája?

Figyelt kérdés
a kan kutyám ivartalanítva van és van egy tüzelö szukánk,és oszeragattak. amikor szétváltak akkor a kan kutyámnak lila volt a micsodája és ugy nézett ki mintha el lenne torve neki. ez mitol lehetett ???
2011. szept. 9. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Beletört a farkaXD
2011. szept. 9. 08:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy ivartalan? Nem rejtett heréjű? Csak mert az ivartalan kanok nem nagyon szoktak párosodni.
2011. szept. 9. 09:05
 3/7 A kérdező kommentje:
van egy magyar vizsla és egy öz pincs kutyám mind a ketto párosodni szeretne a tuzelo nőstényüunkel. akkor mind a kettonek rejtett heréi voltak ???
2011. szept. 9. 09:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Most erre mit mindjunk? Nem láttuk. A pénisz ugyebár erektált állapotban igencsak vérdús, tehát a vérerektől is látszódhat lilának. Valószínűleg csak ennyi történt. Ha nagyon aggódsz, akkor hívd fel telefonon az állatorvost, de szerintem ő is azt fogja mondani, hogy ha azóta nem tapasztalsz a kutyánál semmi szokatlant és úgy tűnik, hogy minden rendben, akkor valószínűleg tényleg minden rendben.
2011. szept. 9. 09:42
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Én nem tudom, de hogy azonnal vinném ivartalanítani a szukát, az egészen biztos.

És Te hogy hogy nem tudod 100%-ig biztosan, hogy ivartalanok e? Miért gondolod, hogy mindkettő rejtett heréjű lehet?

Egyébként ivartalan kanok nem ragadnak össze a szukával szerintem.

2011. szept. 9. 10:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ha nincs rendesen ivartalanítva akkor igen is pározhatnak. Én is úgy jártam hogy a szukámat elvittem még 6 hónapos korában direkt céloztam rá hogy vegyen ki mindent.

Erre most 9 hónapos korában elkezdett tüzelni. Így tudtam meg hogyha az ivarmirigyből benne marad egy kis darab akkor elkezd hormont termelni, de kis kutya nem lesz. Hát köszi, de a tüzelés akkor is ugyanolyan szar. Mindenkinek ajánlom mielőtt ivartalanít, hogy vigyázzon kihez viszi.

2011. szept. 9. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, megbízható helyre kell vinni, és nem oda, ahol akciós. Műtét előtt mindent megbeszélni.

Tapasztalat, az én szuka kutyámat (utólag tudtam meg) úgy ivartalanították, hogy csak a petefészkeit vették ki, a méhét bent hagyták. Igaz így nagyon kicsi az esélye (hisz nincs hormontermelés) még de lehet méhgyulladása.

2011. szept. 9. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!