Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás után a kutya...

Ivartalanítás után a kutya nyalogathatja a sebét?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy nem, de nem tudom pontosan. Egyszer már elkezdte nyalogatni de akkor rászóltam. De nem tépkedte, csak nyalogatta
2011. szept. 8. 18:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ilyen magukat értelmesnek képzelő emberek osszák itt az észt, még azt sem fogják fel, ha valaki esetleg segíteni akar a modern tudomány eszközeivel abban, hogy egy kutya ivartalanítás után minél gyorsabban rendbe jöjjön! 10 nap helyett, 7 nap alatt! Attól, hogy trágár szavakat használtok, sértegettek, nem lesztek sem felvilágosultabbak, sem okosabbak, sem meggyőzőbbek! Aki pedig jót akar a frissen operált kutyájának, minél hamarabbi gyógyulást, az utánaolvas az ajánlott termékeknek (más is ajánlott egy nagyon hasznosat, nemcsak én) és eldönti, hogy használja vagy sem! Ez ilyen egyszerű!
2011. szept. 9. 21:44
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Úgy leszólni valamit, hogy még csak fogalmunk sincs arról, hogy mi az, enyhén szólva butaság!
2011. szept. 9. 21:51
 23/23 anonim ***** válasza:
46%

Off:

A 19:34, 19:37, 21:31-es válaszokból süt az intelligencia. Hm. Először meg kellene tanulni helyesen fogalmazni és írni, azután leszokni a kocsmai modorról és szóhasználatról, csak ezután irkálni nyilvános fórumokon, hogy a hozzászólásaik építő jellegűek lehessenek!

2011. szept. 10. 00:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!