Ivartalanítás után a kutya nyalogathatja a sebét?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy nem, de nem tudom pontosan. Egyszer már elkezdte nyalogatni de akkor rászóltam. De nem tépkedte, csak nyalogatta2011. szept. 8. 18:48
11/23 anonim válasza:
Drága nagyokos utolsó, az állatorvos (aki az egyik legjobb debrecenben) azt javasolta hogy NE kenegessem semmivel sem és a fentiekben leírtam hogy miért. Ha annyira tudod akkor veszekedj vele! Nem hiszem hogy korlátolt lennék, amiért megfogadtam az orvos tanácsát és nem kenegettem mindenféle vacakkal. A seb tökéletesen begyógyult. Ennyi. -.- Jaj istenem....
12/23 anonim válasza:
De igen korlátolt vagy! Ha nem lennél az, akkor nyitott lennél a jó dolgokra, vagy legalábbis utána olvasnál annak amiről fogalmad sincs, mégis okoskodsz róla.
Képzeld, nekünk is jó az állatorvosunk, aki mellesleg klinikát vezet! Engedd már meg nekem, hogy a pozitív tapasztalataimat megosszam egy "csodaszerről", amit úgy látszik sokan nem ismernek! Talán nekik is segítség lehet, mind saját részükre, mind állataik számára, mint ahogy nekünk is az volt és lesz!
13/23 anonim válasza:
Ja,és minimum fertőtleníteni kell a sebet, környékét műtét után! Ezt sem tanácsolta az orvosotok?
14/23 anonim válasza:
Jaj istenem, a nagy okosságtól szét ne durranjon már a fejed. Nem mindegy hogy én nem kenegettem a sebét, ígyis meggyógyult, te meg kented neked meg úgy lett jobb! Hagyjál már a hülyeségeddel! Pont arról amiről nem volt fogalmam hogy egy műtéti sebbel mit kell kezdenem, ezért fogadtam meg az orvos tanácsát te nagyokos! Most csináltam volna pont az ellenkezőjét amit mond??? Akkor milyen gazdi lettem volna hmmm?
15/23 anonim válasza:
Úgyse tudod már visszacsinálni, hogy a híres csodaszereddel kenegessem a kutyádat, vagy esetleg vigyem el még1x a kedvedért te hülye, hogy felvágják és legyen sebe, hogy elmondhassam én bekentem a híres kenőccsel? Ami megtörtént megtörtént és nem követtem el hibát, csak BETARTOTTAM AZ ORVOS TANÁCSÁT akkor lettem volna hülye, ha pont az ellenkezőjét teszem és majd én otthon orvososdit játszom.
16/23 anonim válasza:
Pont!
Az előző 2 kommentedhez nincs mondanivalóm, mindent elárulnak rólad!
17/23 anonim válasza:
Hát te hülye vagy komolyan mondom, egy ilyennel nem érdemes vitatkozni, mert úgy látom nem tudod felfogni a dolgokat. Ennyi.
18/23 anonim válasza:
Ezt írtad:
"úgyse tudod már visszacsinálni, hogy a híres csodaszereddel kenegessem a kutyádat"
Hát az én kutyám ugyan ne kenegesd! :))))))))))
Isten veled!:)
19/23 anonim válasza:
Már ne haragudj, utolsó de az előtte lévőnek van igaza. Nem ő a korlátolt, hanem te vagy a korlátolt felfogású. Nem mindegy hogy nem kenegette semmivel, mivel az orvosa azt tanácsolta neki? Ebben neked mi kivetnivalód van? Vagy csak félsz bevallani hogy neki van igaza? Akkor ne itt égesd magad, hanem inkább húzzál el, mert idiótásokról beszélsz és hülye vagy. Sztem senki nem akarja kenegetni a te kutyádat, szerencsétlen jószág.
20/23 anonim válasza:
Hagyjad, felesleges neki elmagyarázni mint egy értelmi fogyatékosnak ez hülye marad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!