Beagle-gazdik! Hogy szeditek ki a szőnyegből a kutyaszőrt?
Nekem hosszú szőrű a kutyám, de nem hullajtja a szőrét. Tavasszal és ősszel mindig kap vitamint, ami kifejezetten a szőrére jó és rendszeres időközönként kinyomatjuk a bűzmirigyét.
(vannak tényleg olyanok, akik csak kertben tartják a beagle kutyájukat?)
köszönöm, a beagle-mnek nagyon hullik a szőre, ugye most váltja a téli bundáját nyárira. Tele van a szőnyeg vele, ezt vitaminnal nem tudom lecsökkenteni.
(sajnos van, láttam már ilyet!)
elég macerás, de a porszívó feje nélkül, csak a csővel, hogy rászorítod a szőnyegre és úgy huzogatod.
nekem bevállt
"vannak tényleg olyanok, akik csak kertben tartják a beagle kutyájukat?"
Ezen miért csodálkozol? Vadászkutya! Az a természetellenes nekik, ha lakásban kell tölteniük a napot. Első ízben olvass, tájékozódj, okosodj... aztán ne kérdezz butaságot!
"vannak tényleg olyanok, akik csak kertben tartják a beagle kutyájukat?" ezzel neked mi a problémád? pont a beagle az, akinek milliószor jobb kint, mint bent. nekem bent van kettő, és baromira sajnálom őket, pedig rengeteget vagyunk kint. óriási a mozgásigényük, imádnak futni, szimatolni, hallgatózni. na mindegy.
nekemis gond van a szőrrel, ezért tévedtem ide. nem tudom hogy hogyan, de nekem még a szekrény tetejére is kerül belőle :D mindenhol ottvan, akármennyit takarítok. énis mosott kutyaszőrt hordok magamből. lerázom a ruhákat mosás előtt, mégis eszméletlen, mennyi kijön a mosógépből is. főleg akkor gáz, ha vendégek jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!