A kutyámnak a könyökcsont magasságában hiányzik a szőre, a bőre szürkés, az állatorvos nyara. Van ötlet arra hogy mi ez? Mit csináljak vele?
Ugyanez van az én kutyámmal.
Plusz neki a füle tövében is van egy pici pötty.
Két állatorvos kezelte kétféleképp, de csak találgattak, hogy gomba, vagy atka, eddig nem javult, így rá fogjuk szánni a 7 ezres bőrkaparék vizsgálatot, abból biztosan kiderül mi okozza és már célzottan tudjuk kezelni.
1. vagyok
Azért is jó, ha kezelteted, mert ez lassan ugyan, de növekszik, így kezeletlenül szép lassan kopasz lesz a kutyád ( és nem mellesleg szerintem bele is halhat ).
Mekkora kutyád van?
Nagy testű kutyáknál gyakran előfordul a felfekvés a könyök ízületen, vagy a hátsó lábakon is csánk tájékon.
A szőr kihullik, a bőre szürkés színű lesz.
Egy képet nem tudnál betenni?
Ám mivel sokszor könyökölnek a kutyák a földön betonon, így előfordul, ( főleg a laza bőrűeknél ), hogy befertőződik ez a rész, és tályog is keletkezhet. Ekkor már komolyabb állatorvosi kezelésre szorul a dolog.
Még mindig 1. vagyok.
Sosem gondoltam arra, hogy felfekvés lenne mivel "csak" 23 kg és egy 1,5 éves aktív kutyáról van szó.
Két orvos is látta, egyik sem említette, hogy ez is lehetne az ok.
Legalábbis a mi esetünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!