Az Amstaffom szeme körül kihulott a ször! Ez vajon mitől lehet? Az állatorvos semmi értelmeset nem mondott (nyugdíj előtt van és nem foglalkozik annnyira vele) van valami ötlet hogy mit tegyek vele?
Miből gondolod,hogy távdiagnózist tudunk adni látatlanban?
Vidd el mielőbb dokihoz,mi nem vagyunk állatorvosok,de még egy állatorvos sem tud úgy diagnosztizálni,hogy nem látja a kutyát.
Lehet allergiától kezdve fertőzésig ezer oka.
Vidd el egy másik orvoshoz, millió oka lehet, különösen bőrnél...
Vegyenek tőle bőrkaparékot, abból kiderül, mi a baj.
14:33 !! voltunk, de már nyugdíj előtt áll és nem foglalkozik vele... s vidéki vagyok, messze van a másik orvos, azért kérdeztem, mert lehet ,hogy valaki tud ötletet adni.. pl kenőcs, tabletta, stb
Köszi a többi választ!!
Az én kutyámnál is így kezdődött, most ott tartunk hogy a fején a mellkasán és a lábain kihullott a szőre és véresre vakarja magát. Kaparékot vettek tőle szőrtüszőatkája van, taktical kezeljük. A szőrtüszőatkák akkor szaporodnak el, ha valami baja van a kutyának. Nálunk valószínű tápallergia áll a háttérben. Immunrendszerét érdemes erősíteni, kutya béres cseppel, jó minőségű táppal.
Az Advocate nevű spot-on, vagy preventic nyakörv is jó lehet főleg ha még nem terjedt el nagyon.
Persze az atkákat csak kaparékkal lehet kimutatni biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!