Mi a véleményetek a Németjuhász-ról? "farkaskutya"
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejön ez a kutya fajta :)
Szerintem ez a legértelmesebb kutya ami csak létezik..
Én is szeretnék egy ilyet :)
Falun lakom és 17 éves fiú vagyok :)
"illene hozzám" , bevállalhatnék-e egy ilyen kutyát.. ?
2011. szept. 5. 21:50
21/23 anonim válasza:
Oké,tudom, de nem azt kéne írni, hogy "A Német Juhászkutya az nem farkaskutya, kisfiam!" Biztosan õ is tudja, hogy hasonlít az elzászi farkaskutyához! Nem akarok senkivel kötekedni, de azért nem azt kellett volna írni, hogy nem farkaskutya, mert ezt egy kissé félreérthetõ. Az elzászi farkaskutya, Farkaskutya! Ha azt írod, hogy nem farkaskutya, akkor nem az! Nem elzászi, nem csehszlovák vagy nem tudom mi! Szóval ez egy kicsit téves! Na mindegy le van rendezve, ennyi. :)
22/23 anonim válasza:
Ok igazad van! Viszont azért 17 évesen nem biztos, hogy első kutyának németjuhászt ajánlanék... de nem az én dolgom.
23/23 anonim válasza:
Hát igen! Nem biztos, hogy akinek nincs sok szabadideje, annak nem ajánlani németjuhászt! Rengeteg idõ kell hozzá. A tanítás, játék, minden más. Ha nincs sok ideje a fiúnak, akkor inkább más kutyát kellene választani! :)) Na igen egyetértek elõzõ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!