Mi a véleményetek a Németjuhász-ról? "farkaskutya"
Nekem nagyon bejön ez a kutya fajta :)
Szerintem ez a legértelmesebb kutya ami csak létezik..
Én is szeretnék egy ilyet :)
Falun lakom és 17 éves fiú vagyok :)
"illene hozzám" , bevállalhatnék-e egy ilyen kutyát.. ?
Hallode ugyanez van velem. :D
Én is 17/F vagyok, nem pont falun, de nyugis környéken lakom, és én is németjuhászt szeretnék, de nagyon. Szerintem bevállalhatod, igaz erős kutya, de nagyon értelmes ki lehet képezni, megtanítod ki a falkavezér onnantól nyert ügyed van! Egyébként asszem a legértelmesebb kutyafajta a Border Collie, az is nagyon jó fajta.
Amúgy tökre együtt érzek veled.
Vállald be azt a kutyát! (persze ha a szüleid is engedik)
Jó kutya, nem ugat. nem szarja tele a kertet és utcát, nem nyalogat, nem ugrik fel rád...
Elképesztő hogy a kutyatartók mi a francot képzelnek magukról
Attól függ, mennyie ismered. Ha csak azért kell, mert láttad a TV-ben vagy a szomszédnak is az van, akkor nem neked való, de ha utánaolvastál és tudod, hogy milyen a természete és mennyi foglalkozást igényel, akkor igen.
Hát nagyon szeretnék egyet :) Szüleimmel még nem beszéltem róla mert jelenleg 2 kutyus szaladgál fel-alá az udvaron és 3 az már sok lenne.
mind a 2 kutyus kis termetű.
egyik az már 11 éves és nagyon életerős :)
másik az fiatal még és kicsit butus még :D ő mist lesz 1 éves.
Sajnos az a 11 év már sok a kutyáknál, és már nézegetem az "utódot" :)
Mozgástér az nem gond :) 2-3 naponta megyek sétálni velük 1-2 órát.. és az udvaron nincsenek megkötve és az udvar is eléggé nagy.. :)
Az ,hogy nagy kutya és erős. Ez jó és nagyon tetszik :)
Utcán így is sok a kóbor kutya.. "utcamix" féle márkák.. legalább félnének tőlé és nem bántanák mind a kisebbik kutyusomat..
22:11
Igen utána olvastam, itten :
de azt is végig fogom olvasni amit te mutattál oldalt. köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!