Golden Retriever és Border Collie párosításról vélemény?
Figyelt kérdés
Gyerekek mellé veszünk kutyát és erről a két fajtáról azt hallattam, hogy szeretik a gyerekeket.2011. szept. 5. 21:24
11/12 A kérdező kommentje:
Jó, azt hiszem akkor nem lesz Border Collienk:) Azért gondoltam erre a fajtára, mert ez a legokosabb. Nekünk a régi kutyáink nagyon jól meg voltak, pedig egy időben kerültek hozzánk.
2011. szept. 6. 20:28
12/12 anonim válasza:
Persze, a legokosabb, csak éppen azt az eszet ha nem kötöd le, akkor rosszalkodáson töri a fejét. Én is azt mondom, hogy először egy kutya, mert ha kétfelé kell nevelned megőrülsz. Majd ha nagy túl van a rágós korszakon, az ivarérésen, a felnőtté váláson és még mindig jó kutya, akkor jöhet mellé a kicsi.
Tudod az idő megszépíti a dolgokat, lehet, hogy régen sem volt minden fenékig tejfel a két kutyával, csak akkor még kisebbek voltak az elvárásaid, de ma már, egy gyerekkel fontos, hogy jól nevelt, kézbentartható kutyád legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!