Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Nincs semmi...

Mit tegyek? Nincs semmi esélyem hogy megtaláljam?

Figyelt kérdés
Mázli, a keverékemet (mamánál lakott) ijesztgette egy másik nagyobb kutya elszökött vele. Van még rá esélyem hogy megtaláljam, még annyit: mama Túrkevén és Szentesen lakom mit tegyek?????
2011. szept. 4. 12:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

ne csak a menhelyekre, a sintértelepre is menjetek el, méghozzá minél hamarabb!

valószínűleg a kutyusod ott fog kikötni pár napon belül...

volt benne chip?

(elvileg már minden kutyába kötelező rakatni.)

ez arra való, hogy ha elveszíted, és mondjuk egy menhelyre vagy sintértelepre kerül, akkor egy gép segítségével megnézik, van-e benne chip.

ha van, egy számítógépes adattárban megjelenik a chip számához rendelt telefonszámotok.

felhívnak titeket, hogy hol van a kutyus, és már mehettek is érte...

de ne félj, ha nem ivartalanítottátok, most csak udvarolni ment más kutyáknak - vagy ha lány, akkor udvarlókat szerez.:)

vissza fog menni magától is valószínűleg.

2011. szept. 7. 21:31
 22/36 nory0722 ***** válasza:
100%
A mi rotti-n.juhász keverékünk minden évben,párzási szezonnál elszökött,máskor nem,csak akkor. 2-3 hét után haza is jött. Eleinte kerestük,de sosem találtuk,mindig csak hazatévedt. Egyszer mikor a barátaimmal álltam kint a közösségi ház előtt,láttam,hogy jön egy falka kutya,élén Foxival( a mi kutyánkkal ). Ő odajött hozzám,megsimogattam,meg akartam fogni,de nem voltam elég erős. Továbbmentek,aztán 2hét múlva szokás szerint haza jött.
2011. szept. 7. 21:45
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
utolsó jó lenne, ha figyelnétek rá, hogy ne szökjön ilyenkor el a kutya, mert falkába verődve pláne a párzási időszak alatt az emberekre is komoly veszélyt jelenthetnek!!!
2011. szept. 8. 09:55
 24/36 nory0722 ***** válasza:
100%
Utolsó: ez 10 évvel ez előtt volt,én még kisebb voltam. Jelenleg beagle-m és keverékem van,egyik sem szökik,mindkettő le van mozgatva rendszeresen. Tehát köszönöm,de ne félts,nem szöknek a kutyáim. Régen mivel mindenki más felfogáson volt,sajnos ez volt a helyzet,én pedig nem igazán tehettem semmit 8-12 évesen.
2011. szept. 8. 10:10
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

akkor jó.:)

nálunk egy nagy kan tönkretette a kerítésünket, hogy bejöjjön a szukáimhoz...

nem kis gondot okozott, hogy a lyukon még aznap a szukáim is elcsavarogtak és a sintérnél kötöttek ki, ahonnan 15.000 ft volt, hogy 2 hét után visszakapjam őket...

+ egy jó kis megrázkódtatás nekik...

de örülök, hogy Te ezek szerint már vigyázol a kutyusaidra!;)

2011. szept. 8. 10:23
 26/36 nory0722 ***** válasza:
100%
Én imádom őket,sokak szerint már túlzásba is viszem. De ők az én 'szerelmeim' :) Sajnos még mindig van egy-két idősebb,aki a régi felfogás szerint gondolkodik. Nekünk chippezve vannak,tehát nagy gond nem lehet(remélem). Nálunk is volt probléma,hogy a szomszéd goldenje szétszedte a kerítést,de ez a mieinket nem hatotta meg,ők tudják,hogy ha nyitva a kapu egész nap,akkor sem mehetnének ki,bár azért erre figyelünk. Igazán jó kutyák,főleg,hogy az egyik egy beagle :)
2011. szept. 8. 10:54
 27/36 A kérdező kommentje:
5 hónapos! nem tudja hol lakik, és még nem udvaról neki a másik IDŐSEBB és NAGYOBB kutya
2011. szept. 8. 17:33
 28/36 A kérdező kommentje:
már mindegy... nem találtuk... áááááááááá
2011. nov. 18. 15:56
 29/36 Akiteki ***** válasza:
Ez remek!!! Jó sokáig csatangolt!
2011. nov. 18. 16:34
 30/36 anonim ***** válasza:

megtaláltátok, vagy nem találtátok???

"nem találtuk" van a válaszban...

2011. nov. 18. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!