Mit tegyek? Nincs semmi esélyem hogy megtaláljam?
Figyelt kérdés
Mázli, a keverékemet (mamánál lakott) ijesztgette egy másik nagyobb kutya elszökött vele. Van még rá esélyem hogy megtaláljam, még annyit: mama Túrkevén és Szentesen lakom mit tegyek?????2011. szept. 4. 12:57
11/36 anonim válasza:
nekem is volt régen egy keverék kutyusom
ő is elszökött nagyon sírtam utána elindultunk keresni és 2 és fél óra múlva a szomszédunk megtalálta az út szélén
ne aggódj ha szeret ott élni a mamádnál és jól érzi magát biztosan haza fog menni
minden esetre én szorítok h megtaláljátok!
12/36 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. szept. 4. 16:51
13/36 A kérdező kommentje:
várom még a válaszokat!
2011. szept. 4. 17:25
14/36 anonim válasza:
15/36 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. szept. 4. 18:02
16/36 A kérdező kommentje:
de ehhez nem értek
2011. szept. 4. 18:02
17/36 anonim válasza:
Kérek képet és szöveget, megpróbálom felrakni.
18/36 A kérdező kommentje:
ömm... oké de hogy rakjak fel képet?
2011. szept. 5. 16:02
19/36 A kérdező kommentje:
és nem fogja megölni a másik kutya?
2011. szept. 5. 16:05
20/36 Akiteki válasza:
Nyomtass plakátokat.
Tedd ki az állatorvosokhoz és forgalmas helyekre (buszmegálló, posta, élelmiszerbolt).
És ne add fel. A mi kutyánkat kilopták a kertből és 81 nap múlva előkerült. Ha van a környéken menhely, ott is érdeklődj. Az önkormányzatnál megadják a helyi gyepmester telefonszámát, őt is fel lehet hívni, hátha befogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!