Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha száraz a kutya orra, az...

Ha száraz a kutya orra, az minek a jele?

Figyelt kérdés
A szomszéd kutyusról van szó, már kb.2éve meghalt a gazdija és a családtagok csak néha járnak oda, szóval szegénykém egész nap egyedül van egy cica társával. Hétvégén voltunk a szomszédban, megsimogattam (bár nagyon fél mindentől még egy pici rezzenéstől is) és megnéztem, hogy mit adtak neki enni-felszeletelt kenyeret tejjel leöntve. Vittem neki kutyaeledelt és otthonról egy kis ételmaradékot, annyira éhes volt szegénykém :-( Nagyon sajnálom őt, de nem tudom megamhoz venni, mert 2kutyánk van otthon és nem fogadnák be. Szóval a kérdéshez visszatérve lehet, hogy a nem megfelelő táplálkozás miatt száraz az orra vagy beteg lehet?
2009. ápr. 20. 09:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Ha száraz az orra,azt jelenti,hogy kivan száradva.

www.vadallatok.hu

Ezen vannak betegségek és annak gyógymódjai.Nézd át sztem.Amúgy jól teszed hogy törődsz vele.Ha nem is tudjátok befogadni,legalább figyelsz rá:)Ez aranyos.Egyébként ha nem akarod hogy olyan ápolatlan legyen,akkor eccer kikefézheted a szőrét vagy bolhaírtóval beszórod.De előbb figyeld meg hogy hogyan viszonyul az ilyen dolgokhoz,nehogy baj legyen.

2009. ápr. 20. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!