Belga juhászra pitbullt?
Ha a belgára ráteszik a pitet, milyen kölykök jönnek ki?
Mindkettő fekete.
Ezt tenyleg nem vagom.Mert amikor egyesek haszonvagybol Tk nelkuli fajtajellegueket szaporitanak,az meg egy bizonyos szintig ertheto.De mi a turonak kellett ket teljesen eltero alkatu es karakteru kutyat osszerakni?
Lesz egy rakas bizonytalan hatteru,keverek kutyatok ket,amikkel amugy is tele minden menhely.Kinek volt ez jo most?
17:37!
Miért személyeskedsz? Ez a baj az emberekkel, hogy kitalálnak, és hozzáadnak valótlan dolgokat egy esethez, vagy történethez. :-(
Nagyon nagy baromságot csináltatok. Nem lehet megmondani milyenek lesznek a kölykök és ráadásul nagyon különbözőek lesznek,tehát tapasztalat kéne hozzá, hogy 2 hónaposan kiválasszátok melyik milyen gazdának való.
Normális ember még azon is kiakad, ha véletlen történik ilyen és nem ivartalanítás vagy abortáltatás követi. De hogy direkt....nagy az istenke állatkertje
18:07 18:18!
,,A szuka már vemhes. " ,,Ebből az alomból lett fedeztetve az egyik szuka a pittel.
Ám a pit amelyik erre a szukára rá lett téve, annak nincsenek papírjai. "
Én ezt írtam.
DE idézzétek már be hogy hol írtam azt hogy az én kutyám?????????
18:21.
Köszönöm a válaszod. :-) ( végre valaki aki nem kombinál )
Úgy tudom a pit lehet nem tiszta vérű. Mintha a gazdája mondta volna, hogy stafi is van benne.
A szín mellékes, csak a kicsik karaktere érdekelne.
A szuka.....Hát szerintem nagyon elcseszték a gazdái, mert okos, értelmes lenne, csak rosszul tanították csórikámat. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!