Mennyire fáj a kutyának a varratszedés?
tegnap este műtötték le a 6 éves beagle kutyusomnak a farkaskörmeit.10 nap múlva kell mennünk varratszedésre.a kutya eléggé hisztis,izgága,nem szereti ha macerálják,nem nagyon tűri a fájdalmat.ezért érdekelne h mire számítsak a varratszedésnél...fájni fog neki?vagy meg sem érzik?
és még valami:a gallért sem leányálom neki viselni...nagy gáz,ha a 10 nap előtt lekerül róla? :S
Julcsi te vagy az? De régen nem láttalak! Sajnálom is, hogy már nem találkozunk, tökre kedveltelek. Emlékszel mennyit bókoltam neked, meg szemeztünk. Nem simogattam meg a kutyádat, sajnos mást se, pedig jó lett volna! :D
Hogy van a "Szóvivő Úr?" Őt se láttam azóta. :)
Emlékszel, amikor jöttetek, én meg ezt mondtam: Jó napot kívánok Szóvivő Úr, mit kérnek a lányok? :D
Hát a varratszedés ember esetében sem fáj ANNYIRA, (kivéve ha nem tépik ki ész nélkül) úgyhogy sztem a kutya is ki fogja bírni.
köszönöm a hasznos válaszokat! megnyugodtam :)
a gallérnak sajnos maradnia kell, csak pénteken lesz varratszedés és addig rajta kellene hagyni :S hétfőtől pedig senki nem lesz itthon délelőttönként, aki tudna figyelni rá :S és sztem akkor fog elkezdeni neki viszketni csak...
de most egész jól megszokta már :) eszik,iszik vele,csak az zavarja, hogy nem tud rendesen szaglászni...de elvan :) remélem marad is így péntekig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!