Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan érdemes kutyát venni?

Honnan érdemes kutyát venni?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy tenyésztőtől, csak úgy kicsit drága... Ötletek?
2011. szept. 1. 12:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem labrador súlyú kutyám van szaporítótól. Havi 10 ezer körül van az etetése, mellé még 10 a zöldkagyló kivonat, ami nélkül sánta mert igen rossz izületeket örökölt. Emellett nyáron havonta, télen két-három havonta kap bolha és kullancs ellen cseppet, ez alkalmanként kb. 4000, évi 4 féreghajtás, az még 4x2000, plusz az oltások is évi szinten kb. egy tizes, és valami kis apróbb állatorvosi probléma minden évben becsúszik legalább kétszer, az még mondjuk 10-25 ezer.

Tehát egy évi ellátásból bőven kijön egy egészséges tenyésztőtől vásárolt kölyök ára.

Egy barátom szaporított labradorjának úgy tönkre vannak menve az izületei (örökletes), hogy csak az került 100 ezer forintjába, hogy rendesen kivizsgálják (térd, könyök, csípő) a kezelés még csak most jön. Szerintem nem éri meg egy ilyet megkockáztatni.

2011. szept. 1. 15:33
 12/12 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem menhelyről hozd el. Nem csak azért mert onnan ingyen van, hanem azért is mert így segíthetsz szegény végtelen kiskutyákon:)
2011. szept. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!