Honnan érdemes kutyát venni?
Igen,draganak tunik.De szamold ki,az etetes+oltasok mennyibe kerul evente.Kb. annyi,mint egy tenyesztotol szarmazo kutya ara.Raadasul egy kutya legalabb 10 evre szol.
Az ugyanennyiert megvett telefonodat,laptopodat,stb. fogod meg hasznalni akkor?
De ha ennek ellenere sem akarodzik osszegyujteni a penzt,meg mindig orokbefogadhatsz menhelyrol.Gyakorlatilag ingyen van,kaphatsz kolykot is,fajtamentoktol akar fajtatisztat is.
Ha szeretsz egy fajtát, akkor áldozol rá, és nem támogatsz a pénzeddel és a keresleteddel olyanokat, aki hozzáértés nélkül csak elcseszik és olyan kölyköket hoznak a világra, akik már csak nyomokban hordozzák az adott fajta karakterét.
Amit én csináltam: minden hónapban eltettem azt a pénzt, amit a kutyára költöttem volna, és így 2 év alatt összejött a kiskutya ára. (bár tény h én magyar viszonylatban extrém drágán vettem kutyát)
Hetente?:O
Én hónaponta, ha elfogy veszek száraztápot nekik 10kg, 1500ft, de ha jó minőségütt akarsz akkor az már húzzosabb 4000-6000ft 10kg!
UI.:
1.válaszoló vok:D
Az attol fugg:
-mivel eteted
-milyen idos (pl. novendekkent tobbet eszik,mint felnottkent)
-vannak-e egeszsegugyi problemai (ezert fontos jo helyrol venni)
-extrak (jatekok,kutyasuli,stb)
Nekem kolyok amstaffom van,ora kb. havi 8-10 ezer forintot koltok,ez csak a kaja.Ha oltatni kell,az plusz kiadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!