Mert mondja mindenki azt a bullterriemre, hogy csunya? Szerintuk nekem meg nem volt eleg idom megfigyelni a sajat kutyamat? Vagy nem ertem, mert kell mindenki megkommentalja
Üdv,bulllterrieres sorstárs! :)
Nekem szintén ilyn kutyám van.Az első bullom fehér kan volt,2008.nyarán halt meg a 17.életévében.
Mikor Jingom fiatal volt,akkor volt a "
harcikutya-hisztéria".
Mindig olyan megjegyzéseket kaptam,hogy meg kéne ölni a gyilkos dögöt a gazdájával együtt,és hasonló kegyes jókívánságokat.
Ma már "csak"az amúgy gyönyörű bullterrierem külsejére kapok megjegyzést.
Rendre azt válaszolom az illetőnek:"Lehet,hoy csúnya,mégis különb,mint te,ő legalább nem tesz bunkó megjegyzéseket másokra".
Garantáltan elkussolnak.
Na én is kaptam már beszólásokat, de úgy vagyok vele, hogy ezzel magát minősíti az illető.
Egyébként a legtöbb cigó nagyon fosik a kutyáktól, öröm nézni amikor nagy ívben kikerülnek...
mert olyan ronda a feje és nem az én stilusom ...
ezek se az én stilusom: yorki, csivava,csau-csau,sarpei,papillon,spiccek,szamojéd .. ezek az ölebek...
dobermann,pointer,agarak,whippet,skót juhász,welsh corgi,cardigan,welsh corgi,pembroke,sheltie,mudi,airedale terrier,bullterrier,dandie dinmont terrier,foxi,skót terrier,sky terrier,angol bulldog,lhasa apso,sicu,uszkárok,bichon frisé,pekingi palotakutya,máltai,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!