Ki néztem ez a Boxer a Noé állatothon alapítványnál. Mi a vélemény róla?
2011. aug. 31. 12:32
1/4 anonim válasza:
Alaposan gondold meg, hiszen írják is, hogy nem szeret egyedül lenni.. tehát szoktatni kellene, vagy másik kutya mellé magadhoz venni... És a szeme is piros, hajlamos a gyulladásra és arra, hogy nagyon "lógjon" a szemhéjja... ÖRöm befogadni gazdi nélküli kutyusokat, de alaposan nézd meg, hogy illik-e Hozzád, menj el kérd ki, elviszed sétálni (sok helyen ötrülnek is neki, h ismerkedsz a kuytival) és ha összepasszoltok, figyel rád, tetszik a habitusa, akkor vidd haza! :) Sok boldogságot!
2/4 A kérdező kommentje:
A választ köszönöm! 2 kistestű kan kutya mellé hoznám. Oké! Még alaposabban átgondolom és az örökbe fogadást nem is most terveztem mert van nálam egy ideglenesen lehelyett kutyaus de ha minden igaz már van gazdija így most 3 kutya van itt. Szóval ha ő elmegy majd csak utánna. De ha lesz egy kis időm és úgy gondolom hogy tényleg ő az igazi akkor elmegyek és megnézem!
2011. aug. 31. 12:42
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
aranyos kutyus :)
viszont a fehér boxerek hajlamosak a süketségre nem egy embertől hallottam, lehet hogy most nem süket de kitudja egy év múlva nem alakul ki nála...
nem akartalak eltántorítani ettől a kutyától de már egyik ismerősöm megjárta így tenyésztőnél vett egy fehér boxert 11 hónapos korára megsüketült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!