Ha földre nyomok egy kutyát a nyakánál fogva, akkor elismer vezérként?
Mert mondjuk a kutyadoki ezt mutatta.
De, kipróbálhatom, hogy ismerősöm kutyáját oda hívom, és földre nyomom, oldalt fektetem, a nyakánál fogom, és azt mondom neki, hogy "add meg magad!".
akkor megadja magát, és onnantól tisztelni fog, és engedelmeskedni nekem?
De tuti válaszokat kérdek, mert ha valami rosszul sül el, akkor gáz van, mert egy 50 kiló körűli rottweileről beszélünk!
ha az ISMERŐSÖD kutyájával próbálod, fél karral kevesebbel mész haza.:)
nem vagy falkatag, miért adná meg magát?...
nem falkán belüli rangsorrendezésről van szó, hanem harcról...
eszedbe ne jusson, ez ÉLETVESZÉLYES.
amúgy igen, ha a saját kutyáddal csinálod, hatásos.
de ismerek olyan pasit, volt egy kaukázusi kutyája, az úgy be volt tanítva, hogy a kerítést 1 méterről védte, tehát pl. nem tudták lefújni se...
imádta a gazdája, de a kutya volt a vezér.
annyira, hogy nem egyszer harapta meg durván a gazdáját, és amikor odáig fajult a dolog, hogy egy darabot kiharapott a mellkasából, az állatorvos tanácsára ezt kellett tennie:
addig gyúrt, amíg a feje fölé tudta emelni a kutyát.
akkor felemelte, levágta a földre, ahogy a doki elmagyarázta elkezdte fojtogatni, amíg a kutya elájult.
a pasi közben sírt, annyira imádta a kutyáját, de belátta, hogy vagy ez, vagy az altatás.
és bejött, a kutya magához tért (a pasinak meg kellett ezt várnia, hogy a kutya lássa, ki tette ezt vele), és nem félt tőle, szóval nem megfenyítve érezte magát, hanem egyszerűen nem próbálkozott be többé.
de ezt csak orvosi tanácsra szabad, megfelelő előkészülés és indok mellett megcsinálni!!!
különben egészen más eredményt érhetsz el...
Szerintem ne próbálkozz ilyesmivel. Egyébként ha az én kutyámat nyomnád a földre, messzire elhajtanálak. Egyáltalán miért akarod te hogy a más kutyája behódoljon neked. Semmi közöd nincsen hozzá.
Egyébként ezért nem preferálom én a kutyadokit. Emberek megnéznek egy-két részt a "kéken vibráló dobozban" és azt hiszik, hogy ennyi. Lenyomom a földre és már be is hódolt. Olvasni kéne sokat, nem tévét nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!