Van egy 3 hónapos németjuhász kiskutyám. Nemtudom mitcsináljak vele, nem tart tőlem ha rosszat csinál és rácsapok morog nekem ugrik megharap. Meg rángattam a nyakánál nyűszített és ugyanaz volt a reakció. Nemtudom mitcsináljak, vagy ezt kifogja nőni?
köszönöm a válaszokat!ezen változtatni fogok.
szeretemnagyon a kutyust,de nemtudommár micsináljak.
Szüleim mindig rámszoltak hogy neveljem meg, csapjak rá vagy rángassam meg ha rosszat csinál.
nem kell rángatni, csak elkapod a nyakát, lenyomod a földre és ugy tartod egy darabid .. ledominálod
egyébként jó lenne ha tudtára adnád hogy te vagy a fönök, vagy nagyon sok gondotok lesz még egymással
Én nem hiszek az erőszakban. Szerintem attól csak vadab lesz.
Dícsérettel jobban nevelhető, de mindenképp kérd egy kiképző segítségét.
Sokszor az a legnagyobb büntetés a kiskutyának, ha saját magadat vonod meg tőle. Ott kell hagyni, vagy 10 percre elzárni egy üres szobába (lehetőleg olyanba, ahol nincs mit szétszedni, pl. fürdőszoba).
Semmiképpen ne provokálj olyat, amire ő harapással provokál és nem tudod megtorolni, mert akkor rá fog szokni.
Kutyaóvoda tényleg hasznos lenne, és/vagy később kutyaiskola, mert szemmel láthatóan nem tudsz bánni vele még ilyen kicsinek sem. Nem ciki, csak segítséget kell kérni ;)
kutyaiskolába mindenféleképpen szeretném vinni..csak még pici hozzá.
köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!