ohh kimaradt egy két szó az előzőből.....sztem véletlen kitöröltem egy részt, de remélem érthető így is:)
2011. szept. 2. 01:25
22/33 anonim válasza:
Igen és tanuljátok meg végre hogy muszáj és nem muszály.
2011. szept. 2. 12:45
23/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat:-) nagyon érdekesek.
2011. szept. 2. 13:07
24/33 anonim válasza:
A mienk is kunyerál. Én nem zavarom el, de meg lett tanítva amikor hozzám került, hogy ha eszek és Ő zavar akkor jobb ha odébb megy.
Nem csináltam mást, csak rámorogtam ( lehet röhögni :-D ), és ha nem tágított, hírtelen megragadtam a grabancát, az meg visítva rohant el.
Ma már elég ha, ha hallkan rámorgok, és elmegy onnan. Így a vendégeket se zavarja amikor kint eszünk.
A kutya amúgy kint bent kutyi, mikor milyen kedve van ott tartózkodik ahol akar lenni.
2011. szept. 2. 16:28
25/33 anonim válasza:
Mienk is kinti kutyus, a teraszra sem jöhet be, és ezt be is tartja.
Szóval szegény kint áll a terasz szélén, az első lábai a járólapon vannak, és folyamatosan egyhelyben lépked, mert tudja, hogy még odáig sem szabadna bemennie :D
(mi sem megyünk be az ő házába :D)
2011. dec. 2. 20:29
26/33 ratata válasza:
Nekem eddig az összes kutyám kunyerált és mindig adok is nekik attól még a főnöke maradhatok neki
2011. dec. 2. 21:00
27/33 anonim válasza:
Persze hogy szokott! Eddigi összes kutyám szokott kunyerálni. Kuvaszom néha bejön a konyhába (külön bejáratú). Leül mellém, az asztal magasságától egy picivel magasabb. Kihúzza magát, és katonásan leül. Hűségesen ül, és a szemeivel majd kieszi a falatot a számból. A csont mindig az övé. Ami leesik, és nem a szájába adom, az a macskáé. Azt nem bántja, még ha ki is ejtem a kezemből a csontot. Ha kinn állandóan elébem szalad, és megáll a konyha ajtó előtt, akkor általában kaját kér. Kapni is szokott valamit. Ilyenkor az összes kutyám felsorakozik, és sorban adom nekik.
2011. dec. 3. 00:27
28/33 Szilvi & Argos válasza:
Argos nem kunyerál, csak nééééz :)))
De ha keményen ránézek, már elsomfordál. Ha a lakásban van éppen és eszek, akkor a fekhelyéről szokott nézni, ekkor ránézek mereven és úgy változtat pózt, hogy nekem háttal legyen :)
Persze van olyan is sokszor, hogy hagyom a nézést tisztes távolból, és a végén kap pár falatot. De van, hogy közben kérek tőle pár feladatot, és akkor kap egy-két falatot.
Változó a dolog, de ALAP, hogy az én irányításom alatt áll végig!
2011. dec. 3. 17:29
29/33 anonim válasza:
Az én csivavám szokott:)
Ha olyan az étel,hogy Ő is ehet belőle akkor igen,ha nem akkor nem...ez helyzettől is függ... De általában ha olyan fínom falat,amit Ő is szeret akkor adok neki:)
22/L
2012. jan. 30. 17:11
30/33 anonim válasza:
HA eszel és adsz neki, annyit jelent a számára, hogy "De kemény vagyok öcsém, de a csíra ad nekem kosztot az övéből, én vagyok a király"....és ezáltal képes a fejedre nőne! Az állatvilágban először a FŐNÖK eszik, aztán az alatta valók...de semmikép sem egyszerre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!