Westie tartók! A ti kutyusotok is hiperaktív és makacs?
Már sok kutyánk volt (igaz, vizslák, meg egy labrador) de ez a kutya borzlamasan makacs. Kevesebb, mint 2 nap kellett neki, hogy megtanulja, milyen hagon nyílik a hűtőszekrény, de ahoz több hét kellett, hogy megtanuljon ülni. A másik, hogy csak kajáért csinál "trükköket" . Sétakor eddig jófiú volt, de nem mindig jön vissza, ha havíjuk.
Nektek is ilyen a kutyátok?
Nekem is van Westiem. Az első szó amit megtanult: kaja. Később megtanulta az ül parancsot, de nekem is csak akkor hajtja végre, ha jutalom falat van nála, vagy kaját kap. Nekem is kan a lutyusom. Nekem attól függ mi a szitu, hogy vissza jön-e. Ha mondjuk jutalomfalat van nállam vissza jön. De olyan is van amikor mérgesen szólok és oga jön. Ha pl. több kutya van lent akkor eltudom a lrgtöbbször kapni.
A Westie eléggé makacs fajta. Ne add fel próbálkozz jutalomfalatkákkal, mérges szóval, leszidássa. De türelem, mert egyik pillanatról a másikra nem fogja mind ezt megtanulni. Sok sikert! :)
A milyenk most kinnt rohangál, kan , 4 éves .
Szegényt tavaly pulinak nézték ...
:)
Képzeld mi meg Szegeden mentünk és elkezdi ott egy csávó neki, hogy sicc! Pedig pórázon voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!