Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusotok szokott kaját...

A kutyusotok szokott kaját kunyerálni?

Figyelt kérdés
Ha az asztalnál ültök és esztek, ha igen akkor adtok?:)
2011. aug. 30. 13:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Az enyém állandóan azt csinálja! :D
2011. aug. 30. 18:52
 12/33 A kérdező kommentje:
Sajnos az enyém is pedig soha nem adtunk neki semmit az asztalról,a bernáthegyim pedig a szabályosan a pofiját rakja az asztalra ha kint grillezünk a kertben és ott is eszünk :)
2011. aug. 30. 20:30
 13/33 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy közel 30 kutya társaságában tartottunk kerti partit. Bogrács, tárcsa, finom husik... Semmi probléma nem szokott lenni. Az én kutyámnak is pont kényelmes magasságban van az étkező asztal, de tudja, hogy ami ott van, az az embereké és neki semmi keresnivalója ott.
2011. aug. 30. 21:53
 14/33 compactegon ***** válasza:
miénk is kunyerál, de csak az asztal szélénél. persze sosem kap, csak legvégén a maradékot. addig meg befekszik az asztal alá a lábunkhoz, és vár türelmesen. ha kicsit korán jön ki, akkor pedig szinte lábujjhegyen elkezd tolatni :D meg kő zabááááni, de akkor sem ehet akkor, mikor mi.
2011. aug. 31. 11:11
 15/33 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:05

pincsi-spániel keverék? Tudnál küldeni képet róla? Nekem is ilyen kutyám van, kíváncsi vagyok a hasonlóságra:))))

2011. aug. 31. 11:16
 16/33 anonim ***** válasza:
az én kutyusom egy lovardánál van, de mindig viszek ki szendvicset. olyankor leül, néz rám, de nem ugat és nem ugrál mint ahogy azt egyes kutyák csinálják. volt már hogy nem figyeltem oda és a szájától 5 centire tartottam a kaját..akkor sem harapott bele, tudta hogy nem szabad. egyébként mindig adok neki :)
2011. szept. 1. 15:10
 17/33 anonim válasza:
Mindig. Nincs olyan hogy ne kunyizna. De mindig adók neki mert a bociszemeivel néz.
2011. szept. 1. 15:20
 18/33 anonim ***** válasza:
Kinti kutya nekünk is, de mostanában rászokott arra, hogy mivel alacsonyabb az ablakpárkány, és az asztal közvetlen az ablak előtt van, felfelugrik, amikor eszünk. Ha nyitva van az ablak, kunyizna, ha nincs akkor meg néz. Már le lett "pofozva" onnan, de nem érti még t eljesen
2011. szept. 1. 16:52
 19/33 anonim ***** válasza:
Nem. Ha eszünk beül az asztal alá a lábamhoz és ha végeztünk előjön és kap kaját. Ha előbb jön elő akkor se kap és egy idő után visszamegy az asztal alá
2011. szept. 1. 18:30
 20/33 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk szokott kunyerálni sajnos, sajnos nem egyedül lakunk a házba és a szülei mindig adnak neki jutalom falatkát az asztaltól( annak ellenére hogy szoltunk hogy ne), de nem szabad. Mi mindig elküldjük a kutyát az asztaltól, minimum 2 méter és még ránk nézhet kaja közben(nem szeretem ha valaki kinézi a kaját a számból és még a nyála is csorog közben). Ha nagyon muszály akkor ki is küldjük. Szerintem ez így lenne normális. Ő is kap kaját, ne az enyémet akarja megenni:)
2011. szept. 2. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!