Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyatámadások séta közben....

Kutyatámadások séta közben. Mivel védjem meg?

Figyelt kérdés
Sétáltatás közben nagyon sokszor támadják meg a pórázon vezetett kutyámat ,házakból kiszaladó kutyák és póráz nélkül sétáltatott kutyák, ebből kezd elegem lenni, mert sokszor kapott súlyos vérző sebeket volt hogy hetekig sántított és borzasztó nézni ahogy tépik szerencsétlent!Általában nyakának ugrik mind, ezért gondoltam ,olyan nyakörv kéne amiből kifelé állnak hegyes szögek ,mint régen a farkasölőknek volt, vagy esetleg gázpisztolyt vegyek és mielőtt ráront a másik eb lőjem szembe,nagy dörrenéstől is megijed gondolom?
2011. aug. 26. 19:07
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Amig nem tud megvédeni titeket a roti,addig nem viszed őket sétálni?
2012. febr. 12. 09:00
 32/33 anonim ***** válasza:
Ép tegnap volt egy ilyen esetem, én egy jól irányzott rúgással hárítottam el a támadást és visszafelé jövet már nem mert újra támadni. Védd meg bátran a kutyádat, Te szabályosan sétáltatod, míg mások felelőtlenül kiengedik az utcára a kutyájukat.
2012. febr. 12. 20:11
 33/33 A kérdező kommentje:
31es. A kicsit nem, mert ha rátámadnak a kutyák egy 3hónapos kiskutyára ,komolyan megsebesíthetik,lehet túl sem éli, majd ha legalább 10-11 hónapos lesz akkor kiviszem. Addig majd elviszem suliba, meg neki itt a másik kutya tud vele játszani.Az öreget meg egyre ritkábban viszem ,fent említett okok miatt.
2012. febr. 23. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!