Milyen tápot ajánlotok egy Boxer-Dalmata keverék kutyának?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy ilyen kiskutyát, és hát érdekelne hogy mi lenne neki igazán jó eledel. :)2011. aug. 26. 13:35
11/16 anonim 

válasza:

A RC meg a Hill's egy nagy adag trágya jó drágán.Kevés hústartalom(20-25% között)meg egy csomó gabona.
Mindkettő csak ártott a kutyámnk,a szupercsodajujjdejó Hill's majdnem el is tette láb alól.A RC-tól csak szétf@sott mindent meg húsig marta magát.
A barátnőm boxerét azóta nem tudják kigyógyítani az allergiából,mióta Hill"s-t evett.
Ez a két táp a létező leggyengébb minősítést kapta,nem véletlenül.
12/16 anonim 

válasza:

Nem gondolod, hogy ez enyéni, és anyagcsere függő? Az én kutyám meg az Acanától fogyott le nagyon, és fosott és az RC fajtatápjától van rendben teljesen minden szempontból.
Egy bizonyos szint fölött mindegyik táp jó, csak éppen mindegyik kutyának más az emésztése. Embernél is van akit meghajt a tej, van akit a zsír, van akit meg a cukor.
13/16 anonim 

válasza:

Tápot nem tudok ajánlani (mert mi nem azzal etetünk) de én is nagyon kíváncsi vagyok rá! Érdekes lehet! (Nekem is boxerem van)
14/16 anonim 

válasza:

Szia! Én még mindig nagyon várom azt a képet a kutyusról! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Mondom hogy a gép amin a képek vannak, az elromlott, és még a másikra nem jutottunk el odáig hogy rárakjuk őket! Majd ha lesz időnk akkor rárakjuk, vagy ha előbb javítják meg a másik gépet akkor onnan mutatok!
2011. szept. 1. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!