Utazzak?
Figyelt kérdés
Testvérem kiköltözik szept.10-én Angliába illetve Cambridge-be és azt mondta hogy jövő nyáron majd ott fogok nyaralni náluk..akkor érkezik kutyám mert tavasszal fog megszületni..szerintetek? repülőn utaztatni egy 4-5 hónapos kiskutyát?2,5 óra lenne az út :/ 14/L2011. aug. 25. 11:43
11/32 anonim válasza:
és remélem nem szaporítótól veszed.
12/32 A kérdező kommentje:
szerintem egy sheltienek ez megfelelő :) de majd azért ha már meg lesz a kiskutya lemérem és akkor ugy veszek :)
2011. aug. 25. 11:59
13/32 anonim válasza:
tavaly ugyanúgy mindenhol azt ígérték, hogy megszűnik...én is küldök ki januárban kutyát, beszéltem a laborral és ők mondták, hogy már 2 éve ígérik, hogy nem kell a titter a következő évtől..
Persze lehet, hogy nem kell és akkor nyugodtan mehet a kutya
14/32 A kérdező kommentje:
nem dehogyis tenyésztőtől eszembe sem jutna szaporítótól..:) Rineweld kennelből lesz a kutyusom :)
2011. aug. 25. 11:59
15/32 A kérdező kommentje:
de most ez azt jelenti hogy kiviszem az 4-5-6 hós kutyát és akkor még 6 hónapig mi lesz vele? bocsánat ha idétlen a kérdés csak nem nagyon értek hozzá :)
2011. aug. 25. 12:01
16/32 anonim válasza:
Nekem most azt mondták, hogy már elfogadták a jogszabály módosítást és január elsejével hetályba is lép. Majd meglátjuk mi lesz!
17/32 anonim válasza:
Igen, az a box jó! Amúgy szép ára lesz a kutya jegyének is! :)
18/32 A kérdező kommentje:
hát azt elhiszem :) de semmiképp nem szeretném itthon hagyni a szüleimmel a 4-5-6 hós neveletlen kis "szörnyeteget" :)
2011. aug. 25. 12:03
19/32 anonim válasza:
én remélem a legjobban, hogy megszűnik mert a mi titterük január végén jár le és január elején megyek Hollandiába...ha nem kell a titter akkor addig eltudom vinni a kutyát és onnan valaki továbbviszi...kb naponta imádkozom érte :D
20/32 A kérdező kommentje:
:) vki tudja hogy működik akkor ez ? hogy kiviszem a kiskutyát és akkor 6 hónapig mi történik? :) ha nem szűnik meg :/
2011. aug. 25. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!