Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Utazzak?

Utazzak?

Figyelt kérdés
Testvérem kiköltözik szept.10-én Angliába illetve Cambridge-be és azt mondta hogy jövő nyáron majd ott fogok nyaralni náluk..akkor érkezik kutyám mert tavasszal fog megszületni..szerintetek? repülőn utaztatni egy 4-5 hónapos kiskutyát?2,5 óra lenne az út :/ 14/L
2011. aug. 25. 11:43
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
Mi is vittük a kutyámat 4-5 hónapos korában, bár nem volt olyan hosszú az út, de nagyon jól bírta. Aztán rá 1 év múlva is elvittük magunkkal, de akkor nem bírta az utat. Szerintem elviheted magaddal, vigyél neki rengeteg vizet!
2011. aug. 25. 11:50
 2/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) még egy kérdés: Nem lehet velem az utastérben igaz? de akkor hol lesz? O.O
2011. aug. 25. 11:52
 3/32 anonim ***** válasza:
A csomagtérben utazik szabványos boxban. Olyan boxot kell neki venni, amit a légitársaságok elfogadnak!
2011. aug. 25. 11:54
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

angliába 6 hónapos karantén van a kutyáknak.. titter vizsgálat a veszettség elleni oltás után majd 6 hónap és utána utazhat a kutya

egyébként semmi baja nem lenne én már Afrikába. Amerikába is küldtem 2-3 hónapos kicsiket és semmi bajuk nem volt

2011. aug. 25. 11:55
 5/32 A kérdező kommentje:

[link]

ez megfelelő? :) bocsi a sok kérdés miatt :$

6/32 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha az első naptól szoktatod a szállítóboxhoz, hogy abban otthon érezze magát és biztonságot nyújtson számára, ha benne van.
 7/32 A kérdező kommentje:
6 hónap????? :O de akkor vinném mikor megvannak már az oltásai mindegyik akkor is kellene 6 hónapos karantén?
2011. aug. 25. 11:56
 8/32 anonim ***** válasza:
Karantén és titer csak idén kell, 2012. január 1-től megszűnik ez a jogszabály és normál uniós állatútlevéllel utaztatható kutya Angliába. A kérdező meg jövő nyáron akar menni, tehát rá már az új szabályok fognak vonatkozni.
2011. aug. 25. 11:56
 9/32 anonim ***** válasza:

igen...bár állítólag január elején módosítják de mivel már tavaly is ezt ígérték ezért ebben nem bíznék.

Mellesleg a kutya méreteihez kell venni a boxot se túl kicsi se túl nagy nem lehet.

2011. aug. 25. 11:57
 10/32 A kérdező kommentje:
huhh megnyugodtam köszönöm szépen :) sokat segített mindenki :) remélem ez a szállító megfelelő lesz :)
2011. aug. 25. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!