Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a kutya tűrőképessége...

Milyen a kutya tűrőképessége ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Tetőtérben lakom a 2 kutyusommal,és ebben a pokoli melegben kb 2 óránként lespriccelem őket vízzel,vagy a lábukat teszem bele pár percre hideg vízbe.De most 2 napig dolgozni fogok déltől este 7-ig.Fogják addig bírni?Nem fognak hőgutát kapni?Sajnos senkit nem tudok megkérni hogy nézzen rájuk,de rettenetesen aggódom értük.
2011. aug. 23. 22:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Vicces, de a mi yorkink meg imádja a napot:) na persze neki is melege van rendesen, kóvályog is sokat délután, de nem hagyná ki,hogy 5 perce ne feküdjön ki napozni az erkélyre.

Langyos vízbe én is "belemártogatom" ilyenkor, pici megnedvesítem a fejét és a pofiját. A lakásban minden ablak bezárva, sötétítő elhúzva, ez is segít valamennyit. Ventillátorral vigyázni! Ne fújasd közvetlenül a kutyára.

2011. aug. 24. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:

az előttem szólók teljesen jókat írtak :)

sok sok víz,olyan helyre ahol nembaj ha kifolyik..:)

az én kis német juhászom előszeretettel nyomja bele az egész fejét a vizes táljába,néha még bele is ül xd:D

2011. aug. 24. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Én nem hagynék ventillátort bekapcsolva ugy, hogy nem vagyok otthon, eléggé veszélyes . Én a helyedben éjjel jól kiszellőztetnék, és nappalra behúznám a rolókat. hagyj nekik kinnt elegendő vizet, és nem lesz semmi bajuk.
2011. aug. 24. 13:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Az is jó, ha telerakod jéggel az itatóedényüket, amikor elmész otthonról. Víz nem is kell bele. Az szépen fokozatosan felolvad, és sokáig hideg marad.

És azt is csinálhatod, hogy lefagyasztasz egy üveg vizet, aztán lerakod valahova a lakásban, ahol aludni szoktak. Nem jó, ha közvetlenül ráfekszenek, de az is hűti például a padlót.

2011. aug. 24. 15:04
 15/16 anonim ***** válasza:
A jég halott ötlet, nagyon hamar torokgyulladást kapnak. Elég a sima viz, semmi bajuk nem lesz, nem kell agyonaggódni. Lefekszenek a padlóra, az valamennyire hűti a hasukat, ha kő van valahol az még jobb. A sima viz sem poshad meg egy délután alatt. Nem cukorból vannak, kutyák!!!!
2011. aug. 25. 07:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!!
2011. aug. 25. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!