Milyen a kutya tűrőképessége ilyen melegben?
Vicces, de a mi yorkink meg imádja a napot:) na persze neki is melege van rendesen, kóvályog is sokat délután, de nem hagyná ki,hogy 5 perce ne feküdjön ki napozni az erkélyre.
Langyos vízbe én is "belemártogatom" ilyenkor, pici megnedvesítem a fejét és a pofiját. A lakásban minden ablak bezárva, sötétítő elhúzva, ez is segít valamennyit. Ventillátorral vigyázni! Ne fújasd közvetlenül a kutyára.
az előttem szólók teljesen jókat írtak :)
sok sok víz,olyan helyre ahol nembaj ha kifolyik..:)
az én kis német juhászom előszeretettel nyomja bele az egész fejét a vizes táljába,néha még bele is ül xd:D
Az is jó, ha telerakod jéggel az itatóedényüket, amikor elmész otthonról. Víz nem is kell bele. Az szépen fokozatosan felolvad, és sokáig hideg marad.
És azt is csinálhatod, hogy lefagyasztasz egy üveg vizet, aztán lerakod valahova a lakásban, ahol aludni szoktak. Nem jó, ha közvetlenül ráfekszenek, de az is hűti például a padlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!