Milyen a kutya tűrőképessége ilyen melegben?
Sötétítés, ventilátor, és vizes ruha alájuk.
Nem tudsz valamit kitenni, amiben meg tudnak fürödni? Olyan helyre, ahol nem baj, ha kipacsálják a vizet.
mekkora a szőrük és mekkorák?
csinálj minél nagyobb léghuzatot - bár sajnos semmi légmozgás nincs...
esetleg ha van ventilátorod, ami nem túl hangos, menjen egész nap...
vagy engedj a fürdőkádba hideg vizet, ha olyan rosszul lennének, bele fognak menni hűsölni...
amúgy ha csempézett a fürdőszoba, vagy valamelyik helység, az viszonylag elég hideg...
ivóvizet tegyél ki bőven, és esetleg a csempézett padlóra is lottyinthatsz kicsit...:)
most hirtelen nem nagyon jut eszembe más...:(
de sok múlik azon, milyen fajta...
az enyém pl. -30 és +40 fokban is aktív.
(káj)
remélem tudtam valamicskét segíteni.:)
Ha van elég vizük nem hiszem hogy baj lesz.
Nekem Amstaffjaim vannak (ők ugye rövid szőrűek) de nehezen viselik ezt a meleget. Nekem egész nap kint van nekik az udvaron egy régi kád és abban pancsolnak ha kedvük tartja. :)
Jajj de rendesek vagytok,köszönöm:-) Hát ők yorkik,és most direkt a nyár miatt picire vágattam a szőrüket.A vizet sajna nem nagyon kedvelik,úgy kell őket belevonszolni a kádba amikor a tappancs áztatás esedékes:-)
De holnap ezeket még mind kipróbálom,nehogy bajuk legyen.Én rettentő nehezen viselem,nagyon meleg van itt.Pokol:-(
Nekem is yorkim van, ő is utálja a meleget.
Ő akkor a legvidámabb, ha -10 fok van, és esik a hó. Rá ruha sem kell, soha nem láttam még, hogy fázna.
Na szóval, ebben a melegben a legjobb, amit tehetsz, hogy egy ventillátort bekapcsolsz, de ne fújjon túl erősen. Az én kutyám örömmel fekszik be elé.
Illetve az előszoba ajtót szoktam résnyire nyitva hagyni, ott sötét van, hűvös, oda is szeret befeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!